Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Esti plina de celulita? Iata cum sa scapi de acest cosmar!
Esti plina de celulita? Iata cum sa scapi de acest cosmar!

Esti plina de celulita? Iata cum sa scapi de acest cosmar!

22 apr. 2013, 12:27,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:25679;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Suplimente de minerale zinc, cupru, calciu, magneziu si vitamine B, C, E imbuntatatesc reactiile metabolice, refac structura si aspectul pielii.

Masaj celulita: Masajul anticelulitic este un masaj dur se foloseste cu o crema anticelulita si are ca rol imbunatatirea circulatiei sangvine.

Se poate folosi un aparat pentru celulita numit vacuum. Sedintele dureza 35 de minute si sunt necesare pana la 6 sedinte. Se insotesc de un masaj anticelulitic pe tot corpul. Alte aparate  utile pentru inlaturarea celulitei:
electrostimularea prin tonifierea muschilor reduc stratul de grasime si remodeleza corpul;
Dermocell – esteticianul te imbraca intr-un costum apoi printr-un masaj special cu presiune elibereaza toxinele ai apa si imbunatateste circulatia in zonele cheie cu celulita.
Thermage – bazat pe o tehnologie NASA, prin radiofrecventa incalzeste dermul si stimuleaza remodelarea prin refacerea structurilor de colagen.
Talasoterapia – gimnastica acvatica si hidromasaj cu apa de mare,  si       impachetari cu alge  si namol (din Marea Moarta). Pielea este extrem de permeabila la microelementele marine mai ales la o temperatura a apei mai mare decat corpului. Acestea ca si algele si namolul hranesc, vindeca si confera elasticitate pielii.

Exercitii celulita: cele mai simple sunt cele mai eficiente – urcatul scarilor si alergatul, mersul pe bicicleta, flexarile, saritul coardei scad vizibil celulita de pe coapse si fese pe care le tonifica. Se recomanda o ora de sport de 3 ori pe saptamana ca fiind suficienta. Exercitii ca Pilates intretin  pe termen lung mult mai bine musculatura.
Regim si dieta pentru celulita: Se recomanda o alimentatie cat mai bogata in fibre, si cat mai saraca in dulciuri (zaharuri) si colesterol (grasimi). O cura de detoxifiere a organismului se afce cu o alimentatie care contine 75% fructe si legume, dar care nu dureaza mai mult de 5 zile. In plus alimente bogate in acizi omega 3, scad colesterolul din sange.

Remedii naturiste pentru celulita sunt ceaiuri ca si cel de cirese, anghinare, papadie, soc care au un rol in epurarea organismului de toxine (care se acumuleaza in celulita de sub piele).

Crema anticelulita este produsa de diferite firme (Aslavital,              Korres, Gerovital, Garnier, Oriflame, Nivea, Eucerin, Gerocossen) si in general se bazeaza pe ingrediente active naturale (ca si ceaiul verde, cafeaua, guarana, grepfruit) care au actiune lipolitica si in  special de imbunatatire a circulatiei sangvine si limfatice  in zona  aplicata. Aceasta duce la eliminarea toxinelor si stimularea arderiilor.

Mezoterapia si tratamentul chirurgical:

•mezoterapia consta in injectii locale cu diferite substante (vasodilatatoare, antiinflamatoare, relaxante musculare) care nu au cel mai bun rezultat fere dieta si sport.
•lipoaspiratia consta in incizii foarte fine care prin tuburi conectate la aspirator inlatura grasimea. In cazul in  care nu e urmata de sport si dieta, tesutul gras se reface si migreaza in alte zone ale corpului devenind periculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024