Estera, sora mai mare a Lidiei Buble, are o căsnicie fericită. Ce postează bruneta pe Instagram

17 nov. 2021, 10:40
BZI.ro, în Cancan

Estera Buble, sora mai mare a Lidiei, este o persoană foarte activă pe Instagram. În ultima vreme ea postează imagini de la Asia Express ori cu familia. În trecut, pentru frumusețea sa, a fost comparată cu Angelina Jolie. În prezent trăiește în Viena, cu soțul și cei doi copii.

Pentru stilul de viață sănătos și silueta de invidiat, Estera Buble este admirată de multe tinere. Anul acesta, a făcut echipă cu Lidia Buble la Asia Express. Estera Buble este de profesie make-up artist. În emisiunea Asia Express a supraviețuit datorită farmecului personal.

Pe parcursul competiției, ea și Lidia Buble s-au împrietenit cu Zarug și Lorelei Bratu și au întâmpinat destul de multe greutăți. Lidia Buble este o artistă foarte îndrăgită de către români. Cele două surori mai au nouă frați.

Cine este Estera Buble Estera Buble s-a născut în Deva. Face parte dintr-o familie de penticostali și mai are 10 frați. Sora Lidiei Buble are 30 de ani, este măritată și are doi copii. Frumoasa brunetă este al șaptelea copil al familiei. Dintre toți frații, ea se simte cea mai apropiată de Lidia Buble. Până când Lidia s-a mutat în București, cele două au fost de nedespărțit. Deși trăiește departe de sora sa, Estera Buble vine foarte des în România.

Sora Lidiei Buble este un make-up artist cu simțul esteticului foarte bine dezvoltat. A început să practice această meserie în Arad, înainte de a se muta în Viena. De asemenea, Estera este adepta gesturilor umanitare. În urmă cu ceva timp, și-a donat părul celor ce aveau mai multă nevoie.

Estera Buble, activă pe Instagram

Estera este un make-ul artist foarte apreciat și în mediul online. Pentru frumusețea ei, a fost comparată cu Angelina Jolie. Ca make-up artist, postează pe rețelele de socializare tutoriale de machiaj. Unele dintre acestea sunt special cerute de către urmăritori. Ultimele postări de pe Instagram-ul Esterei ilustrează momente din Asia Express.

Pe lângă acestea, Estera a postat și câteva poze cu soțul și cei doi copii. Sora Lidiei Buble este o persoană destul de activă și implicată pe contul de Instagram. În acest moment, are peste 80.000 de fani. Stilul de viață echilibrat, dieta sănătoasă și mersul regulat la sală o fac un adevărat model pentru tinerele femei.

Surorile Buble au participat la Asia Express

Estera și Lidia au mers împreună pe „Drumul Împăraților”. Aceasta a fost aventura vieții lor. Pe parcursul emisiunii Asia Express, cele două au dat piept cu situații dure și le-a fost greu să comunice cu locuitorii.

„Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și, pe lângă faptul că eram respinse, se uitau la noi cu dispreț, așa”, își amintește Lidia Buble.

La rândul ei, Estera a mărturisit că i-a fost greu să alerge cu un bagaj de 40 kg în spate, dar și să cerșească. Pentru a obține mâncare, ea și Lidia și-au folosit farmecul personal. Pe parcursul emisiunii, surorile Buble au legat o prietenie frumoasă cu unii concurenți.

Chiar dacă păreau că nu se vor înțelege, Estera și Lidia s-au apropiat foarte mult de Zarug și Lorelei Bratu . În ciuda greutăților, surorile Buble au rămas optimiste și au sperat la premiul cel mare. Pentru parcursul lor în această competiție, Lidia și Estera și-au atras multe aprecieri, dar și critici. În altă ordine de idei Estera Buble este un make-up artist foarte apreciat pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *