Prima pagină » Cancan ultimă oră » Estera Buble și Lidia Buble, gest incredibil la Asia Express: „Nu am crezut că o să fac vreodată așa ceva!“

Estera Buble și Lidia Buble, gest incredibil la Asia Express: „Nu am crezut că o să fac vreodată așa ceva!“

24 sept. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Cântăreața Lidia Buble participă alături de sora ei Estera Buble la cea de-a patra ediției a reality-show-ului de la Antena 1, Asia Express.

Fiind nevoite să facă autostopul pentru a se putea deplasa dintr-un punct în altul, Estera și Lidia Buble au avut norocul să dea peste o persoană foarte de treabă care a vrut să meargă și la un restaurant cu cele două surori.

„O să plâng după domnul ăsta. E foarte drăguț! M-am atașat de el într-un fel în mașină. Aveam impresia că îl cunosc de-o viață”, a spus Lidia Buble.

Estera si Lidia Buble

Lidia Buble nu s-a putut abține și a început să plângă.

„Lasă-mă în pace că m-am atașat de el. Nici nu-l cunosc și plâng după el. A fost prea drăguț.”, a adăugat simaptica blondină.

Și sora ei, Estera Buble s-a emoționat și nu și-a putut opri lacrimile în momentul în care au fost primite să doarmă peste noapte de o familie cu mulți copiii, care i-a amintit de copilărie. Nici Lidia nu a putut rămâne insensibilă și a vărsat câteva lacrimi.

„Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal! Am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a adăugat Lidia Buble.

Estera si Lidia Buble

Estera Buble și Lidia Buble au câștigat prima imunitate

După câteva zile grele, Estera și Lidia Buble au luptat pentru a doua imunitate pusă la bătaie pe „Drumul Împăraților“. Cele două surori au reușit să ajungă primele la prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, și astfel au scăpat de dificilul duel pentru ultima șansă.

Estera și Lidia Buble au reușit să se claseze pe prima poziție la finalul zilei și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei. Cele două surori s-au alăturat perechii Mihai Petre și Elwira Duda au fost singurii concurenți din prima etapă care și-au asigurat locul în competiție, neptând fi nominalizați în cursa pentru ultima șansă. Mai mult, cele două perechi au primit cazare la hotel, masă și au petercut o seară frumoasă.

Estera si Lidia Buble

Cine este Estera Buble

Dacă pe Lidia Buble o știe multă lume, despre sora acesteia Estera s-au aflat foarte puține lucruri, doar din informațiile făcute publice de frumoasa cântăreață pe rețelele sociale. Estera Buble este make-up artist, locuiește în Austria, este măritată și are doi băieți pe nume Isaiah și Isaac.

Simpatica brunetă i-a încântat pe fanii mult mai faimoasei ei surori care i-au apreciat frumusețea, nu puțini fiind cei care au comparat-o pe Estera cu Angelina Jolie. Deși are doi băieți, Estera Buble arată extraordinar și are o siluetă de invidiat, lucru care îi va fi de mare folos în competiția Asia Express.

Estera si Lidia Buble

Estera Buble și Lidia Buble, Mihai Petre și Elwira Petre, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Patrizia Paglieri și Francesco, fiul ei, Alexandra Ungureanu și mama ei, Cuza și Emy, de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor „lupta“ pentru premiul de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *