Prima pagină » Titlurile zilei » Este unul dintre cei mai bine plătiți manageri de spital din Iași! Dr. Cristina Dobre a avut, în 2022, un salariu de aproape 200.000 de lei – FOTO

Este unul dintre cei mai bine plătiți manageri de spital din Iași! Dr. Cristina Dobre a avut, în 2022, un salariu de aproape 200.000 de lei – FOTO

23 iun. 2023, 02:00, 11 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Dr. Cristina Dobre, managerul Institutului de Psihiatrie „Socola”, a avut, în 2022, un salariu anual de aproape 200.000 de lei, fiind, astfel, unul dintre cei mai bine plătiți manageri de spital din Iași

Dr. Cristina Dobre ocupă funcția de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din luna decembrie a anului 2021. Înainte de asta a fost deputat PDL de Iași și manager al Maternității „Elena Doamna”. Veniturile obținute în această perioadă nu au fost deloc mici, drept dovadă, dr. Cristina Dobre deține o avere frumușică.

Managerul Institutului „Socola” Iași a avut, anul trecut, un salariu de aproape 200.000 de lei

Dr. Cristina Dobre a încasat, în anul 2022, pentru funcția de manager pe care o deține la Institutul de Psihiatrie „Socola” un salariu în valoare de 195.924 de lei. Asta o situează în topul celor mai bine plătiți manageri de spital din Iași. Dr. Cristina Dobre a avut, în 2022, un salariu cu 61.142 de lei mai mare decât dr. Daniel Timofte, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, care a încasat, în anul trecut, un salariu de 134.782 de lei.

Dr. Cristina Dobre a fost, în 2022, mai bine plătită și decât Alina Belu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, care, conform declarației de avere, a avut un salariu în valoare de 143.527 de lei, dar și decât economistul Bogdan Cojocaru, managerul Spitalului Clinic „Dr. C.I. Parhon” Iași, care în anul 2022 a avut un salariu în valoare de 126.938 de lei. Dr. Cristina Dobre este depășită doar de dr. Lucian Eva care pentru activitatea de manager și pentru activitatea medicală de neurochirurg în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași a avut, în anul 2022, un venit de 283.395 de lei.

Cristina Dobre deține bijuterii în valoare de 30.000 de euro

Din declarația de avere făcută publică în data de 14 iunie 2023, Cristina Dobre deține o avere frumușică. Medicul a reușit ca în perioada 2006-2014 să achiziționeze un teren extravilan, situat în Ciurea, cu o suprafață de 2.250 de metri pătrați, un teren intravilan, de 8.880 de metri pătrați, în Bârnova, dar și un teren de 4.300 de metri pătrați, situat în localitatea Sucevița, județul Suceava.

În declarația de avere a managerului de la „Socola” nu apar clădiri sau autoturisme, însă se regăsește o șalupă, marca Canadian 440, fabricată în anul 2007. Dr. Cristina Dobre deține bijuterii în valoare de 30.000 de euro, care au fost dobândite în perioada 1990-2021, dar și obiecte de artă, în valoare de 5.000 de euro, obținute în același interval de timp.

Managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași nu stă prost nici în ceea ce privește activele financiare. Dr. Cristina Dobre are un cont curent la BRD, deschis în anul 2006, cu un sold curent de 17421.25 lei, la care se mai adaugă unul la aceeași bancă, deschis în 2015, cu o valoare curentă de 2850.24 lei.

Comentarii
  • Frumoasă! Arată bine de tot.

  • Dobre e managerul Socolei? Toată lumea știe ca Gina Grecianu e manager! Gina cea condamnata ca a înșelat bolnavii și le-a luat banii! Gina cea care a furat caii și vacile de la secția Barnova! Poate nu ar fi rău că din când în când sa i se pună fiola și ei și.lui Sandovici , ca mai toată ziua sunt cam buhaiti de bautura!

  • La socola e jale se fura ca in codru…….dar cine sa faca control

  • Ionel băutura pe caiet

    Aceasta solda au avut o toți managerii de la Socola ,ce facem cu șpagă de la contracte ,s au mai promis și funcții prin spital .
    O rugăminte am la Dobre sa nu mai facă presiuni pe cei care au contracte ca vor plăti oamenii

  • Pentru caii si vacile furate o sa ma rog sa iti stea in gat mancarea de la sipote care se livreaza in lunca cetatuii. Pentru ca mancarea respectiva este furata de la pacienti, pentru ca sotia ta face cate 10 garzi pe luna ca tu sa poti bea linistit acasa… e greu cand frustrarile depasesc realizarile … bafta luni

  • Sa-si puna banii fix pe chept
    Minunata dobre se viseaza acum viitor manager la sp.Regional.Asta dupa ce va distruge complet socola.
    Vai de capul prostilor care tac si se vaita pe la colturi.

  • Ionel cel fără de casa

    Când ai 51 de ani nu ai casa nu ai nevasta și trăiești cu o baba de 62 de ani e normal.sa fii frustrat. Urmeaza și evacuarea din casa de la Primărie unde stai fără apa.fara caldura și fără acte. E trist sandovici!

  • Este aberant ce de întâmpla in acest spital
    O condamnata sa dirijeze un manager de spital , și un incompetent de director îngrijiri sa cheme angajați care au program de 8 ore , sâmbătă și duminica pt a presta servici care nu le intra in fisa postului….este o adevarata golanie ….DNA Ajutați-ne ca este bătaie de joc fata de personal!!!

  • Da dar ia dat gina pensiunile stti asa

  • La ce bani are gina a avut o pensiune și ptr. El

  • Are milioane de euro ți-e cam ciuda de mănânci cacat fa și tu ca ea mare bou care ești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *