Prima pagină » Eveniment-Social » Este sotia unui faimos medic din Iasi. Toti stiu ce face ea in spital, dar tac de frica
Este sotia unui faimos medic din Iasi. Toti stiu ce face ea in spital, dar tac de frica

Este sotia unui faimos medic din Iasi. Toti stiu ce face ea in spital, dar tac de frica

22 mart. 2015, 22:17,
Sorin Pavelescu, în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:488221;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Nu-i prima data cand sotia celebrului medic procedeaza asa @ Este convinsa ca nimeni nu indrazneste sa-i spuna ceva, pentru ca se bazeaza pe relatiile sotului @ Colegii din spital vorbesc doar pe la colturi despre ispravile ei

Unitatea medicala in care isi desfasoara activitatea sotia cunoscutului medic iesean a trecut de curand printr-un scandal imens in care a fost implicata si aceasta. Nu este prima data cand doctorita este implicata intr-un scandal de amploare, in urma cu cativa ani fiind cercetata dupa ce a eliberat sute de retete cu fiole de fortral pe numele unor pacienti fictivi, ea parafand retetele si cu stampilele altor medici. Medicamentul are regim special pentru ca are efecte similare drogurilor, fiind asociat cu narcoticele, eliberarea si vinderea lui ilegala fiind pedepsite cu inchisoare.

Vineri, 20 martie, dr. Simona Niculescu, de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi, a comis-o din nou dupa ce s-a impotmolit in timpul unei interventii chirurgicale finalizata cu histerectomie totala pentru pacienta. Maternitatea Elena Doamna din Iasi are doi profesori si inca cel putin 10 medici care ar fi putut fi chemati sa intervina pentru a o scoate din impas pe doctorita Niculescu. Mai mult, aceasta ar fi putut apela la medicul de garda, dr. Eduard Crauciuc, seful sectiei de obstetrica. A trecut peste orice si l-a adus in sala de operatie pe sot, prof. dr. Dan Niculescu, care se apropie de varsta de 70 ani si inca mai desfasoara activitate medicala la Clinica I chirurgie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi.

Sa fi gresit cu ceva in timpul operatiei si ceilalti medici nu trebuiau sa vada? Nu este o intamplare sosirea chirurgului Niculescu in sala atunci cand sotia opereaza. Medicul Simona Niculescu care pana nu demult oferea consultatii la un cabinet de obstetrica-ginecologie din fosta Policlinica nr. 1 si-a mai chemat sotul in sala de operatie de la maternitate, pentru a o ajuta sa finalizeze si alte interventii. Pentru ca este sotia unui chirurg celebru, dr. Simona Niculescu isi permite sa sfideze orice protocol, orice regulament de ordine interna din unitatea medicala. Toti ceilalti medici sunt obligati sa le respecte, dar dr. Simona Niculescu se considera o exceptie. Ce s-ar intampla daca fiecare medic care la sala de operatie intampina o problema sa cheme sotia, unchiul, matusa medic sa-i vina in ajutor?

Trebuie mentionat ca si conf. dr. Razvan Socolov procedeaza la fel. Acesta isi cheama sotia, conf. dr. Demetra Socolov, de la Maternitatea Cuza Voda sa-l ajute in sala de operatie. Medicul obstetrician Niculescu a fost sanctionata de mai multe ori, ultima data cu 10% din salariu pe o perioada de trei luni si i s-a interzis sa mai faca garzi timp de cateva luni, dupa ce un bebelus a murit, sarcina fiind urmarita de aceasta la cabinetul privat. Ieri, reporterii cotidianului BUNA ZIUA Iasi au incercat in repetate randuri sa ia legatura cu dr. Cezar Rotaru, purtator de cuvant, prof. dr. Florentin Dumitrache, director medical, dr. Eduard Crauciuc, medic de garda vineri, 20 martie, si dr. Simona Niculescu, dar nimeni nu a putut fi contactat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *