Prima pagină » Titlurile zilei » Este singura afacere de acest gen din zona Moldovei! A luat naștere în urma unui eveniment tragic. Am apelat la un taxi, dar bineînțeles că am fost refuzați

Este singura afacere de acest gen din zona Moldovei! A luat naștere în urma unui eveniment tragic. Am apelat la un taxi, dar bineînțeles că am fost refuzați

24 sept. 2022, 02:00, 12 ,
Andreea Timofte în Titlurile zilei

Afacere inedită, la Iași! „Mega Dreams Pet Taxi” reprezintă unicul serviciu de taxi non-stop din zona Moldovei ce vine în ajutorul stăpânilor de animale de companie. Ideea a pornit de la un cuplu care, în urmă cu aproape doi ani, și-a pierdut patrupedul din cauza faptului că, într-o situație de criză, nu a avut cine să transporte câinele la veterinar. Astfel, Gabriel Gavenea și Maria Roxana Ribiță au luat decizia de a înființa un taxi non-stop, disponibil pentru animăluțe

Business-ul se ocupă de transportul non-stop al animalelor, servicii de îngrijire la domiciliu, servicii de plimbare, dar și de livrare la domiciliu, când vine vorba de mâncare, medicamente sau alte accesorii. Tariful pentru o cursă în municipiu pornește de la 35 de lei, iar în afară ajunge la trei lei per kilometru.

Singura afacere de acest tip, administrată de doi ieșeni

Caine langa masina

Ieșenii apelează la serviciile de pet taxi

Gabriel Gavenea și Maria Roxana Ribiță au reușit să pună bazele unei afaceri unice în zona Moldovei, adresată exclusiv animăluțelor. „Mega Dreams Pet Taxi” este singurul business ce se ocupă de transportul sufletelor fără grai.

Se pare că totul a început în urma unei întâmplări triste ce a marcat cuplul.

„Noi am avut un câine de talie mare și, în momentul în care am avut o problemă cu el, am apelat la un taxi, neexistând o ambulanță sau altceva la dispoziție. Bineînțeles că am fost refuzați și, câteva zile mai târziu, a murit. Nu aveam un mijloc de transport atunci. Am stat o lună, două, am fost foarte triști și, văzând pe rețelele de socializare că mai există oameni cu astfel de probleme, am spus că ne facem un pet taxi, logo, tot, așa am început. Chiar ne place foarte mult ceea ce facem.

Nici investiția nu a fost foarte mare, am luat cuști, recompense pentru ei, dezinfectanți, contract profesional și, în principal, în anotimpul rece avem pături, încercăm să le facem pe plac”, a declarat Maria Roxana Ribiță.

Ieșenii apelează la serviciile de pet taxi

Servicii pet taxi

Business-ul se ocupă de transportul animalelor non stop

La mai bine de un an de când tinerii au pus pe picioare mica afacere, succesul nu a întârziat să apară.

Gabriel Gavenea susține că ieșenii apelează deseori la astfel de servicii.

„În momentul în care ne sună clientul că vrea să-l ducă la veterinar sau altundeva, venim, îl ducem imediat, mai ales dacă e o urgență. Ieșenii chiar apelează la astfel de servicii, avem cerere.

În municipiu, prețul pentru o cursă este 35 de lei dus și 35 întors, iar în afară este de trei lei per kilometru.

Avem foarte multe idei pentru animăluțe, vrem să fim ceva mega, avem și shopping pentru pets. În cazul în care stăpânii nu au chef, nu știu sau nu pot să meargă să cumpere, aducem la domiciliu, încercăm să combatem această lipsă a vehiculelor pentru animale. Suntem pe stradă non-stop, pot suna la orice oră. Am început totul cu mașina noastră personală. Iubita mea se ocupă de munca de birou, iar eu de cea de teren”, a declarat Gabriel Gavenea.

Comentarii
  • Foarte buna ideea.

  • Am apelat la ei si am fost foarte multumit!

  • Curios , dar cum v-ati dat seama ca trebuie cuști , dezinfectante, etc…… Pare-se că asta ar fi normalitatea , nu ? Atunci nu vă mai mirați de ce sunteți refuzați de serviciile de taxi !

  • Mergeti ma la munca si lasati kakaturile astea de transportat javre!.V-ati calificat intr-o mesesrie,ati facut ceva scoala sau v-ati aciuat la Iasi si acum jecmaniti niste prosti.Auzi ca iubita mea se ocupa de birou si eu de teren.Cine e fraierul ala sa va dea 70 de lei ?.

  • Un taximetrist

    Am transportat o doamna cu un câine la veterinar , am așteptat-o și am dus-o înapoi la domiciliu . Pe drumul de întoarcere câinele a vomat în mașină pe banchetă , pe rochia doamnei , nu vă pot spune ce miros și ce mizerie mi-a lăsat . A trebuit sa merg la spălătorie , să duc husele la mașină de spalat , pe scurt am pierdut ziua de muncă . Taxiurile sunt pentru persoane , nu pentru animale . Asa că să le fie rușine acestor doi oportuniști care efectiv jecmanesc lumea cu tarifele lor . Auzi prețul începe de la 35 de lei …….și până la cât ajunge ?

  • Geoni hengheru

    Auziți bă gavenea și ribița dacă sunte-ti asa milos de ce nu duci potaiele gratis câștigați din nenorocirea altor .

  • Felicitari pentru idee! Mi-ar displace total sa urc intr-un taxi dupa ce a fost un caine sau orice animal. Taxiurile sunt pentru oameni.

  • Felicitări pentru idee!
    Apreciez ideea cu dezinfectatul; domnii taximetriști ar putea lua exemplu si sa creeze astfel de condiții si pentru oameni. 🙂

  • V-a durut în cur de animaluț daca ați așteptat câteva zile să moară că nu ați avut taxi. Îl luați în brațe în plm de imbecili dacă vă păsa și mergeați pe jos.

  • Hai siktir măi panaramă , dezinfecteaza-te la creier tu !

  • De mare ajutor. Am apelat la ei și am fost tratați cu delicatețe dar pt noi a fost tarziu.Recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *