Prima pagină » Cultural » Este scandal în familia Deliei Matache. Noul iubit al Oanei îi dă replică “mamei soacre”

Este scandal în familia Deliei Matache. Noul iubit al Oanei îi dă replică “mamei soacre”

02 mart. 2023, 10:25,
în Cultural

Mama cântăreței nu poate să îl accepte pe noul iubit al Oanei, fiica ei cea mică. Artista consideră că Radu Siffredi nu este potrivit pentru fiica ei și nu s-a sfiit să spună asta și în mediul online. Acum, bărbatul i-a dat replica, iar cei doi pare că și-au declarat război.

Recent, mama Oanei Matache a postat în mediul online o fotografie cu noul iubit al fiicei sale, pe care a însoțit-o de mesajul: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”. Semn clar că noul posibil ginere nu este deloc pe placul Ginei Matache. Postarea a ajuns și la Radu Siffredi, care a reacționat la rândul lui.

Noul iubit al Oanei îi dă replică “mamei soacre”

Bărbatul a distribuit și el o fotgrafie în care apare o femeie care seamănă cu Gina Matache, iar poza a fost însoțită de mesajul: „Aveți grijă”. Ulterior, bărbatul a făcut un live în care a abordat subiectul. Radu s-a arăta deranjat de ironia Ginei Matache și a apostrofat-o.

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul ”Aveți grijă ce psihiatru alegeți” (…) A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiile astea, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a spus Radu Siffredi.

Radu Siffredi nu a făcut cunoștință cu mama iubitei sale

Mai mult, Radu Siffredi a mărturisit că pâna acum nu a făcut cunoștință cu mama iubitei sale și nu înțelege de ce ar avea ceva împotriva lui. Bărbatul a fost deranjat de comportamentul Ginei Matache, dar speră că artista își va schimba părerea.

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi a luat pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu se aștepta ca familia Oanei să se destrame și ca aceasta să se reorienteze, atât de repede.

„Nu am cunoscut-o niciodată, nu am văzut-o niciodată, văd că în poze este într-un fel, dar nici nu știu cum arată în realitate, adică dacă ar fi să o văd pe stradă pentru prima dată nu aș ști că este doamna Gina Matache (…) Nu ne-am cunoscut și nu este frumos să vorbiți așa despre mine”, a mai spus Radu Siffredi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *