Prima pagină » Cancan ultimă oră » Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală

Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală

10 nov. 2022, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 nu a scăpat nici ea de zvonurile că ar fi regizată cum, de altfel, se vorbește despre multe show-uri celebre. Chiar și Florin Dumitrescu s-a văzut nevoit, anul trecut, să aducă lămuriri pe această temă, iar acum chiar o concurentă din noul sezon face lumină.

Iată ce spune Roxana Crudu (Oxi), din echipa lui chef Florin.

Emisiunea „Chefi la cuțite” e regizată? Reacția categorică a Roxanei Crudu

Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu, Roxana Crudu, a spus că nu a fost pusă să gătească un anumit preparat și nu i-a spus nimeni cum să se comporte pe platourile de filmare pentru a da bine pe cameră.

„Am tot văzut săptămâna aceasta tot felul de comentarii cum că Chefi la cuțite ar fi regizat și am zis hai să vin și eu cu părerea mea și să dărâm un pic mitul acesta. Dar, în primul rând, înainte să încep aș vrea să menționez că toți cei care comentează afirmațiile acestea sunt oameni care stau pe canapea și care nu au participat niciodată la Chefi la cuțite și comentează despre niște oameni care au muncit 15-16 ore pe un platou de filmare. Bun, să începem cu părerea mea.

Păi, în primul rând eu vorbesc despre mine. Pe mine nu m-a pus nimeni să gătesc ceva anume, în afară de temele care au fost impuse de Gina. Nu mi-a spus nimeni să vorbesc despre nu știu cine nu știu cum, nu mi-a spus nimeni să fac nu știu cum, să mă maimuțăresc, să înjur. Fiecare om a fost el așa cum e în viața lui. Toți cei care au ieșit, fraților, le-am văzut mâncarea. Că au fost bucătari buni sau mai puțin buni, că nu au făcut față presiunii, asta a fost strict treaba lor, dar vă mai zic încă o dată”, a spus Roxana Crudu, alias Oxi chef, pe contul ei de Tik Tok.

Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală

De asemenea, Roxana Crudu susține că nu a trebuit să facă nimic doar pentru show, ci a fost ea în totalitate, autentică și fără lucruri impuse.

„Nu m-a pus nimeni să fac absolut nimic pentru show. Au am fost acolo eu, au fost comentariile mele, mâncărurile mele și ideile mele. Așa cum pentru fiecare concurent a fost la fel. Fiecare concurent a fost așa cum este el. Acum, dacă cineva a jucat teatru, a fost pentru că așa a vrut concurentul, nu pentru că l-a pus Antena 1. Deci, nu mai spuneți că este regizat. Nu-ți trebuie regie la atâția oameni care sunt în comeptiție, e destul că au caractere diferite și fac ei show”, a mai spus Roxana Crudu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *