Prima pagină » Titlurile zilei » Este revoltător ce a putut să găsească o ieșeancă într-un pachet de crenvurști pe care l-a cumpărat de la Kaufland, zona Tudor Vladimirescu – FOTO, UPDATE

Este revoltător ce a putut să găsească o ieșeancă într-un pachet de crenvurști pe care l-a cumpărat de la Kaufland, zona Tudor Vladimirescu – FOTO, UPDATE

17 iul. 2023, 02:00, 15 ,
Cristina Doroftei în Titlurile zilei

O tânără din Iași a avut un șoc în data de 5 iulie, după ce și-a făcut cumpărăturile, așa cum obișnuia, de la supermarketul Kaufland din Tudor Vladimirescu, Bulevardul Chimiei, numărul 2D. Pe lista sa se afla și un pachet de crenvurști de pui, care i-a provocat mari neplăceri și pentru care a riscat să ajungă la spital

UPDATE: Kaufland România a trimis un răspuns oficial, după ce o tânără a semnalat că a găsit sticlă în crenvurștii cumpărați.

„La Kaufland România, ne dorim ca fiecare produs comercializat în magazinele noastre să reflecte angajamentul nostru față de consumatori și față de standardele înalte de calitate și prospețime pe care le promovăm. De îndată ce am luat la cunoștință situația relatată de clienta noastră, am demarat verificări interne imediate, alături de furnizorul produsului, pentru a identifica cauzele acestei situații.

Pe fluxul de fabricație a produsului în cauză, crenvurștii de pui marca „Vreau din România”, nu se utilizează ustensile sau echipamente confecționate din sticlă. Prin urmare, riscul de contaminare cu sticlă în cadrul procesului de producție este extrem de redus. Analiza imaginilor indică faptul că fragmentul străin este, de fapt, plastic, provenit de la filmul termoformabil utilizat pentru ambalarea produsului. Conform feedback-ului furnizorului nostru, cel mai probabil o astfel de bucată de material plastic a ajuns în caserola cu crenvurști.

Ne pare rău pentru situație și dorim să vă asigurăm că s-au dispus urgent măsurile de corecție și prevenție necesare, pentru a evita repetarea unui astfel de incident.”

Laura B. a trecut prin șocul vieții sale atunci când a desfăcut pachetul de crenvurști cu piept de pui pentru care a plătit suma de 9,70 lei. Acesta conținea un număr de aproximativ șase bucăți, iar femeia a avut ghinionul să-l nimerească pe cel care pe lângă piept de pui avea și sticlă.

„Când am mușcat am simțit ceva care m-a înțepat, norocul meu a fost că acea bucată era pe lung și nu pe lat, pentru că altfel mi-ar fi perforat toată gura”, mărturisește femeia care a cumpărat de la Kaufland.

Crenvurști cu piept de pui și cu bucăți de sticlă la prețul de aproximativ 10 lei

 poză cu bucata de sticlă, găsită în crenvurști

Tânăra ieșeancă vrea să tragă un semnal de alarmă către toți consumatorii. Din acest motiv a postat bucățile de sticlă pe rețelele de socializare

Laura B. mărturisește că a mai făcut cumpărături la Kaufland-ul din zona Tudor Vladimirescu, Bulevardul Chimiei, însă este prima dată când pățește așa ceva. Șocul său este mare pentru că se gândește la consecințele care s-ar fi întâmplat, dacă ar fi continuat să mestece sau să înghită bucata de sticlă.

„Am rămas șocată și speram ca măcar plastic să fie, dar după ce am scos bucata am realizat că este, într-adevăr, sticlă. Nici nu vreau să mă gândesc la ce puteam să pățesc sau mai rău, dacă acea bucată de carne ar fi ajuns pe mâna unui copil. Înțeleg că ceea ce ni se vinde nu este tocmai natural, dar nici să găsești bucăți de sticlă. Din fericire, nu m-a rănit, dar rămâne un mare semn de întrebare în legătură cu ceea ce ni se vinde”, a declarat Laura B.

Pachetul de crenvurști cu piept de pui pe care femeia l-a cumpărate de la Kaufland-ul din zona Tudor Vladimirescu este marca „Vreau din România”. Reamintim faptul că aceasta este marcă proprie Kaufland și că nu este prima dată când ieșenii au probleme. În decursul lunii mai, o femeie a achiziționat, de la același magazin, o caserolă de carne tocată, înregistrată cu aceeași marcă. În interior, pe lângă carne se aflau fâșii întregi de plastic.

Tânăra ieșeancă vrea să tragă un semnal de alarmă

poză cu crenvruști din piept de pui de la Kaufland

Pachetul de crenvurști cu piept de pui, pe care femeia l-a cumpărate de la Kauflandul din zona Tudor Valdimirescu este marca „Vreau din România”

Tânăra ieșeancă vrea să tragă un semnal de alarmă către toți consumatorii. Din acest motiv a postat bucățile de sticlă pe rețelele de socializare, cu speranța de a atenționa cât mai multă lume.

„Motivul pentru care am postat a fost pentru a avertiza cât se poate și restul oamenilor cu privire marca «Vreau din România» de la Kaufland. Aici nu vorbim de plastic sau de hârtie, chiar dacă și acestea sunt periculoase, vorbim despre sticlă”, adaugă ieșeanca.

Kaufland încă nu și-a exprimat punctul de vedere în această situație.

Comentarii
  • Crenvurști saracilor? Sticla aia e cea mai naturala din toti crenvurștii.

  • Îi dau mânerul meu să tragă semnalul de alarmă?

  • Maria - Mirabela, pensionara

    Asta nu e nimic, acum cateva zile, mai exact vineri am gasit bucati de carne intr-un salam de vara. Pe mine m-a frapat acest lucru, sunt in soc si in momentul de fata.
    Doar se stie, ca dupa 1990, acest tip de salam nu mai are deloc carne, ci doar e-uri si inlocuitori.

    Asa ceva nu se mai poate, cei in masura trebuie sa intreprinda imediat controale pentru a afla cauza.

  • Adrian Telemeaua

    Voi in 2023 mai mancat crenvusti saraciilor

  • Azi, am cumparat niste visini din magazin si m.am dus fuguța cu ele la un laborator privat pt analize.
    Mi.au zis ca au gasit fructoza in visini, peste limetele legale reglementate de lege.
    Stimati patroni, va ganditi doar la profit? Fructoza? Daca manca un copil acele visini, putea sa ramana cu defecte la un ochi sau cu deficit de auz. Nu mai injectati/stropiti fructele cu fructoza pentru a va mari profiturile voastre.

  • Crenvurști facuti de Salubris.

  • Am intrat pentru comentarii 🙂
    Sunt savuroase si nu au e-uri

  • Bine ca nu a folosit crenvustiul in alte zone,ca era infinit mai grav

  • La 9 lei ce mai vrei ,carnea e 30 lei kg.

  • Consumați cu încredere de la kacauland–mizerile excrocilor care își spun patroni de kaca–pînâ nu ajunge cioburile în meniul de la cococeni sau parlamentull meu eșuat sâ mestece o crânțânealâ de sticlâ și okeurile din așaziși cremvuști nu se va rezolva nnimic–

  • atat timp cat produsul era sigilat, nu este vina magazinului (doar nu a bagat magazinul bucati de sticla)

  • produs sigilat, magazinul care-l vinde nu are nici o vina, si de cand sticla are firicele? e o bucata de plastic, posibil de la un utilaj defect, un scut sau ghidaj cand erau amestecate ingredientele. auzi la voi sticla :))

  • cum ba omule sa bage fructoza in visine? sa zicem ca e asa… pt ce le baga?

  • Bagă fructoză că substitut de glucoză, canaliile.

  • Auzi duduie cu reclamația legat de Kaufland, mai întâi anunța producatorul care a trimis produsul către Kaufland prin al vinde și după sa faci tam-tam! Du-te la măicuța și faci doua aplecaciuni și Primești un set de crevusti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *