Prima pagină » Local » Este oficial! Daniel Pancu este noul antrenor al echipei FC Politehnica Iași
Este oficial! Daniel Pancu este noul antrenor al echipei FC Politehnica Iași

Este oficial! Daniel Pancu este noul antrenor al echipei FC Politehnica Iași

10 aug. 2020, 22:48,
Antonia Ceausu în Local

Este oficial! Daniel Pancu este noul antrenor al echipei FC Politehnica Iași. Informația a fost făcută publică pe pagina oficială a formației Rapid. Înainte cu câteva ore, Daniel Pancu a postat pe contul său de Instagram o imagine cu sigla echipei ieșene. Pancone a plecat de la Rapid, unde a ocupat în ultima perioadă funcția de președinte al clubului. Acesta a afirmat mereu că își dorește să antreneze însă a avut o condiție: să fie lăsat să plece în cazul în care va avea o ofertă. Acționarul principal al formației din Giulești i-a garantat acest lucru. Imediat după plecare lui Mircea Rednic de la Poli Iași de la finalul sezonului, Pancu a primit în scurt timp o ofertă.

Mesajul postat pe pagina echipei Rapid

„Noi sperăm ca Pancu să stea cât mai mult în această funcție. În condițiile în care el va avea o ofertă foarte bună, nu știu, peste un an, peste doi, când se va decide el, că, până la urmă, este viitorul lui, și vrea să se ducă să antreneze, noi îl vom lăsa.

Normal, vrem să rămânem prieteni. El este un rapidist, o legendă și e normal ca în momentul de față să facă parte din proiect. Dacă vrea să își urmeze visul, să devină antrenor, noi nu o să ne opunem și o să rămânem prieteni și după acest lucru. Daniel o să știe când o să primească ofertă, dacă o să fie în trei luni sau în doi ani. Și dacă va vrea să dea curs acelei oferte”, a explicat Victor Angelescu.

După ani, Daniel Pancu revine la echipa care l-a lansat

FC Politehnica Iași este formația la care Daniel Pancu s-a lansat în fotbal. În acest loc și-a făcut junioratul. Acesta a avoluat în echipa ieșeană între 1994 și 1997. Ulterior, a fost cumpărat de Rapid. Performanțele și evoluția sa l-au transformat într-un idol al suporterilor din Giulești. Pentru a confirma informațiile vehiculate în presă. Daniel Pancu a postat pe contul său o poză în care apărea sigla FC Politehnica Iași.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Poli Iaşi

Într-un mesaj postat pe site-ul clubului, oficialităţile îi mulţumesc antrenorului pentru serviciile prestate. Mesajul a fost publicat pe site-ul oficial:

” Mulțumim, COACH!
Pentru că ai simțit, autentic, alb-albastru!
Pentru dedicare!
Pentru curajul de a fi umăr la umăr cu noi la greu!
Pentru că, împreună, am reconfirmat traseul unui simbol!
Iașul a câștigat un prieten, amintiri și o pagină de istorie fotbalistică!
Pentru toate, vei fi RESPECTAT în Copou!”

Mircea Rednic spunea că a rămas liber de contract

În urmă cu o zi, pe data de 6 august 2020, Mircea Rednic explica faptul că a rămas liber de contract şi că va purta discuţii cu conducerea clubului pentru o eventuală nouă înţelegere.

„Contractul meu s-a terminat acum. O să vedem, voi da un răspuns până la finalul săptămânii. Mă simt bine la Iași, avem un grup bun, mereu au fost alături de mine. Avem un președinte bun, care a reacționat foarte bine la cazul cu Cabral, dacă era după noi ne urcăm în autocar și plecăm la Iași. El a avut răbdare, a cerut să mai facem un test și am jucat. Iași nu merită să retrogradeze”, a spus Rednic, după finalul sezonului.

Poli Iaşi l-a cooptat pe Rednic în ianuarie

Poli Iaşi l-a cooptat în echipă pe Mircea Rednic pe data de 8 ianuarie 2020. Acesta venise ca să salveze echipa de la retrogradare. Totuşi, deşi obiectivul nu a fost atins, Poli Iaşi s-a salvat de la retrogradare după ce Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât ca ierarhia play-out să se stabilească pe baza mediei punctelor pe meci. În acest fel, Poli Iaşi a terminat pe locul 11 în clasament şi s-a salvat de la retrogradarea în liga a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *