Prima pagină » Cancan ultimă oră » Este oficial! Dani și Mădălina de la Insula Iubirii nu mai formează un cuplu! Cine a decis să pună punct relației

Este oficial! Dani și Mădălina de la Insula Iubirii nu mai formează un cuplu! Cine a decis să pună punct relației

12 sept. 2024, 19:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Este oficial! Dani și Mădălina de la Insula Iubirii nu mai formează un cuplu! Deși au existat speculații conform cărora s-ar fi împăcat, fostul concurent a confirmat totul! Se pare că el ar fi fost cel care a decis să pună punct relației!

Relația dintre Dani și Mădălina a luat sfârșit! Fostul concurent a confirmat, în cele din urmă, faptul că nu mai formează un cuplu cu ispita de la Insula Iubirii! Fostul iubit al Mariei Covașa nu ar mai vrea să audă de ceea ce s-a întâmplat!

Dani și Mădălina nu mai formează un cuplu

Relația dintre Dani și Mădălina a început cu stângul, încă de când el a înșelat-o pe ea după doar două săptămâni. Ispita de la Insula Iubirii a rueșit să îl ierte, dar acum iată că cei doi nu mai formează un cuplu.S-au despărțit după șapte luni de relație, iar vestea a fost confirmată ieri, de Mădălina. Ei bine, astăzi și Dani a spus că nu mai dorește să fie întrebat despre relația cu ea, căci el este cel care a pus capăt poveștii de iubire.

Cei doi nu au dezvăluit care ar fi motivul despărțirii dintre cei doi, ci au preferat doar să dezvăluie cum nu mai au o relație. Ambii au vorbit discret despre ceea ce se întâmplă între ei.

„Nu mă mai întrebați despre relația cu Mădălina! Eu am ales să pun punct!”, a declarat Dani, pe Instagram.

Filmuleț exclusiv cu Dani și o domnișoară în ipostaze incendiare

Dani de la Insula Iubirii a trecut repede la următoarea etapă, după despărțirea de Mădălina! Fostul concurent a apărut într-un club de noapte alături de o domnișoară misterioasă! Cei doi au dansat lasciv și au încins ringul cu mișcările lor! Totul a fost filmat, dar imaginile au fost șterse ulterior.

Fostul concurent de la Insula Iubirii s-a afișat și alături de fostul său coleg din emisiune, Claudiu, alături de care a ieșit în oraș. Claudiu s-a despărțit recent de fosta lui iubită, Valentina, după ce și-au dat o nouă șansă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`