Prima pagină » Cancan ultimă oră » Este o zi specială pentru Pavel Bartoș! Prezentatorul împlinește 48 de ani. Ce cadou i-a pregătit Smiley de ziua lui

Este o zi specială pentru Pavel Bartoș! Prezentatorul împlinește 48 de ani. Ce cadou i-a pregătit Smiley de ziua lui

20 ian. 2023, 19:39,
în Cancan ultimă oră

Este o zi specială pentru Pavel Bartoș! Actorul nu doar că împlinește 48 de ani pe 20 ianuarie, dar la Pro TV începe și sezonul cu numărul 13 al emisiunii „Românii au talent”. În plus, Pavel joacă în seara aceasta la Teatrul Odeon, în spectacolul „One Man Aproape Show”.

Pentru cei care cred în superstiții 13 atrage ghinionul, iar pentru cei care iubesc talentul numărul fatidic aduce doar noroc. Este și cazul lui Pavel Bartoș care alături de Smiley dă startul unui nou sezon de „Românii au talent” fix de ziua actorului.

„Aș vrea să cred că astrele s-au aliniat special pentru ziua mea cu două cadouri importante – premiera Românii au talent și premiera filmului meu, Ramon, care din 3 februarie va intra pe marile ecrane. Sunt un alintat în acest an. În plus, chiar pe 20, la Teatrul Odeon voi juca încă o dată în spectacolul – One Man Aproape Show”, a declarat Pavel Bartoș.

Care a fost cel mai trăsnit cadou pe care l-a primit actorul până acum?

Pavel Bartoș susține că a primit diverse cadouri de ziua lui. Prezentatorul a amintit că anul trecut a primit de la soția sa o experiență de sărit cu parașuta.

„Am primit lucruri extrem de diverse… de la semințe de pus în pământ (de castraveți sau dovleac) și până la cadoul pe care l-am primit anul trecut de la soția mea, o experiență de sărit cu parașuta. Încă nu am apucat să mă bucur de ea, dar sper să o pot folosi în viitorul imediat apropiat”, a răspuns Pavel.

Ce cadou i-a pregătit Smiley de ziua lui

Până va sări cu parașuta, prezentatorul emisiunii „Românii au talent” are toate șansele să se bucure de un cadou de la Smiley, partenerul său din emisiunea de la Pro TV, proaspăt întors de pe meleaguri exotice, din Thailanda mai precis.

„Exotic pentru noi este să avem timp să mai stăm la un gratar, la un pahar, la o poveste de curând sau de demult, la glume, râsete și jocuri, cu fetele noastre pe lângă noi. Așa că orice suvenir i-aș aduce este doar un pretext pentru adevăratul cadou: o zi împreună cu familiile noastre. Pavele, pregătește carnea de grătar, că eu vin cu magnetul de frigider!”, dezvăluie Smiley, care face și o sinteză perfectă a noului sezon „Românii au talent”.

Deși a avut un sfârșit de an plin cu spectacole de teatru, iar începutul lui 2023 i-a adus o agendă încărcată și datorită premierii filmului său „Ramon”, Pavel Bartoș a avut timp și de o scurtă vacanță.

„Am beneficiat de o mică vacanță în Mexic, dar după ce voi termina turneul de promovare al comediei Ramon, mi-aș dori o vacanță la schi, locul unde eu mă relaxez total”, a povestit actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`