Prima pagină » Local » Este o veterană în materie de frumusețe și te poate învăța să te machiezi! Alina Filip a transformat pasiunea într-o afacere profitabilă!

Este o veterană în materie de frumusețe și te poate învăța să te machiezi! Alina Filip a transformat pasiunea într-o afacere profitabilă!

15 sept. 2022, 02:00, 1 ,
Roxana Tituleac în Local

Cu o experiență de peste 8 ani în predarea cursurilor de make-up, Alina Filip, creatoarea Pro Make-up Academy, te poate învăța să te machiezi în cadrul orelor ținute în Iași, Suceava și Focșani. Proiectul artistei se numără printre cele mai vechi școli de machiaj acreditate din Iași și prima din Suceava care, până în prezent, a reușit să aibă peste 700 de absolvente, dintre care mai bine de jumătate profesează

Alina Filip este o veterană în materie de beauty, mai cu seamă în ceea ce privește domeniul cursurilor de make-up. La 31 de ani, ieșeanca și-a transformat pasiunea într-o afacere profitabilă, inaugurând Pro Make-up Academy. De la debut și până acum au trecut 8 ani, timp în care a evoluat, ajungând să țină cursuri în toată regiunea Moldovei. Make-up artista a ținut ore în orașe precum Iași, Fălticeni, Suceava, Botoșani și Vaslui. Programul este unul acreditat și se adresează începătorilor, celor interesați de perfecționare sau automachiaj.

colaj foto Alina Filip, in stanga este nemachiata , iar in a doua este machiata

Alina Filip consideră că este foarte important să te simți încrezătoare cu si fără machiaj

Cum te poate învăța să te machiezi și când au loc cursurile de make-up

 un model care poarta un machiaj de seara

Alina Filip va ține noi ore în orașele Iași, Suceava și Focșani

În cadrul acestor cursuri se va studia pregătirea corespunzătoare a tenului, sculptarea și corecția lui, stilizarea și corecția sprâncenelor, dar și corecția formei ochilor din machiaj. Învățarea propriu-zisă va dura 7 zile, timp în care se învață cinci tipuri de machiaj. Dar asta nu e tot! Proiectul vine și cu o serie de bonusuri, precum realizarea corectă a pozelor în machiaj, având ocazia de a reveni la curs, după terminare, dacă există neclarități. Mai mult decât atât, ai ocazia să înveți cum să te promovezi pentru a avea agenda plină de cliente mulțumite.

Persoanele din orașele Iași, Suceava și Fălticeni care sunt interesate să transforme un machiaj într-o adevărată operă de artă se pot prezenta la cursurile din perioada septembrie 2022 – decembrie 2022. Acestea vor începe între 9 și 16 septembrie 2022, în Suceava și Fălticeni. Tot în aceste două orașe se vor desfășura ore de make-up în intervalele 10-18 octombrie 2022, 1-8 noiembrie 2022 și 20-28 noiembrie 2022. În Iași, perioadele vizate sunt 18-25 septembrie 2022, 1-8 octombrie 2022, 20-28 octombrie 2022, 10-18 noiembrie 2022 și 2-9 decembrie 2022. Ultimul curs din acest an se va ține între 11 și 18 decembrie, la Suceava.

un model care poarta un machiaj excentric

Câteva cursante ale Alinei Filip au ajuns make-up artiști de succes în toată zona Moldovei

Școala Alinei Filip este una dintre cele mai vechi din regiunea Moldovei

 poza de grup cu Alina Filip si cursantele ei

Pro Make-up Academy până acum a depășit numărul de 700 de cursante absolvente, dintre care mai bine de jumătate profesează

Alina Filip spune că a avut un parcurs ascensional, căci, din 2014 și până acum, a depășit numărul de 700 de cursante absolvente, dintre care mai bine de jumătate profesează. Ele au ajuns make-up artiști de succes în toată zona Moldovei.

„Eu îmi doresc să am foarte multe cursante, pentru că am una dintre cele mai vechi școli din Moldova, prima din Suceava și printre primele din Iași, cred că a doua sau a treia”, zice Alina Filip.

„Îmi place ceea ce fac, vreau ca toată lumea să învețe un machiaj corect și să își urmeze pasiunea. Fetele care nu machiază, să știe să machieze, iar cele care știu, să își urmeze pasiunea și să facă bani din asta. Vreau femei fericite în zona Moldovei”, adaugă Alina Filip cu privire la motivația din spatele acestei inițiative.

În acest „turneu” de cursuri de make-up este vizat și automachiajul, pentru că, datorită lui, femeile devin mai încrezătoare, considerent împărtășit și de Alina Filip.

„Este foarte, foarte, foarte important să te simți încrezătoare cu și fără machiaj! Un curs de automachiaj durează două zile și, de obicei, se învață un machiaj de zi și unul de seară, adaptat, bineînțeles, tipului de ten, fizionomiei și așa mai departe”, spune Alina Filip, care te poate învăța să te machiezi.

foarte multe produse de make-up pe o masa neagra

Cursurile sunt acreditate și se adresează începătorilor, celor interesați de perfecționare sau automachiaj

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *