Prima pagină » Local » Este nevoie urgentă de ajutor pentru un băiat de doar 9 ani! 200.000 de euro, atât costă accesul la o viața normală pentru Bogdan

Este nevoie urgentă de ajutor pentru un băiat de doar 9 ani! 200.000 de euro, atât costă accesul la o viața normală pentru Bogdan

09 aug. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Un băiețel, în vârstă de 9 ani, din Iași, are urgentă nevoie de ajutor! Pentru a duce o viață normală, Bogdan depinde de o sumă uriașă de bani pe care mama sa nu și-o permite

Anca Teodoru, o mamă din Iași, face un apel disperat pentru a-și ajuta băiețelul de numai 9 ani. Pentru Bogdan șansa la o viață normală costă 200.000 de euro. Mama acestuia nu își permite aceste costuri, mai ales că își crește singură cei 3 copii.

„Am nevoie de ajutor pentru băiatul meu. Acesta are implanturi cohleare. Primul implant a fost făcut când el avea un an și jumătate. Din nefericire, rezultatele acestei intervenții nu au fost deloc pe măsura așteptărilor. Acum nu aude bine și are nevoie de noi implanturi. Este nevoie și de recuperare, terapii, dar sunt foarte scumpe”, a precizat Anca Teodoru, mama lui Bogdan.

Bogdan are urgentă nevoie de ajutor pentru a duce o viață normală

Zilnic, Bogdan are nevoie de ajutorul mai multor terapeuți. Acest tratament se desfășoară pe parcursul a doi ani și ajunge la suma de 200.000 de euro.

„Unii medici mi-au spus că are și probleme mintale, dar nu are nimic. Am stat de vorbă cu mai mulți doctori și am hotărât că are mare nevoie de terapie. Are nevoie de terapie ADO, de terapie shadow, la domiciliu, și logopedie pe lângă altele, cum ar fi stimularea auditivă pe partea de implant. Îmi este foarte greu, pentru că sunt mamă singură, cu trei copii mici. Tatăl lor nu ne ajută cu nimic. Am făcut un calcul din care a reieșit un total de aproape 200.000 de euro pentru cei doi ani de terapie”, a spus Anca Teodoru, mama lui Bogdan.

Donațiile pentru Bogdan se pot face în contul mamei

Orice sumă, oricât de mică, îl poate ajuta pe Bogdan să ducă o viață normală și să se poată bucura de copilărie. Oricine vrea să-l ajute pe Bogdan poate dona în contul mamei sale, Anca Teodoru. Cont: RO43BRDE240SV33431122400. Reporterii BZI au prezentat, în edițiile anterioare, un caz asemănător, al lui David Achiriloae.

Băiețelul a avut probleme cu vederea încă de la naștere, fiind diagnosticat cu strabism. Bogdan are nevoie urgentă de ajutor și se poate recupera doar dacă va urma tratamentul prescris de specialiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024