Prima pagină » Cancan ultimă oră » Este Kamara îndrăgostit? Artistul face noi declarații: ,,Este mămica ideală pentru copiii tăi”

Este Kamara îndrăgostit? Artistul face noi declarații: ,,Este mămica ideală pentru copiii tăi”

25 iul. 2021, 11:10,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Kamara și Geanina Ilieș au participat în cadrul unui show tv, unde au locuit o perioadă bună de timp sub același acoperiș. Recent, cântărețul a dezvăluit faptul că s-a îndrăgostit de colega lui în timpul filmărilor, deși la acea vreme nu a recunoscut nimic.

„Este mămica ideală pentru copiii tăi”

Invitat în emisunea lui Cătălin Măruță, în urma unui joc, Kamara a povestit despre cum s-a îndrăgostit de frumoasa Geanina Ilieș, atunci când a participat, alături de aceasta, la un cunoscut show tv.

Cântărețul a avut numai cuvinte de laudă la adresa jurnalistei, spunând despre aceasta că este extrem de frumoasă și că a fost cucerit iremediabil de personalitatea ei, dar mai ales de faptul că este o mamă excepțională:

„E frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea, nu am ce să zic. Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Este mămica ideală pentru copiii tăi, e o mamă deosebită.

Mie îmi plac femeile care știu să fie și mame.”, a povestit solistul.

Cu toate acestea, Kamara a ținut să menționeze că Geanina are și câteva defecte, printre care atitudinea de lider și o sensibilitate aparte, care o face să pună totul la suflet foarte repede:

„Vrea să le facă pe toate, îi plăcea să fie mama tuturor  deși na, noi eram adulți. Se lasă atinsă foarte repede de fapte. E mult prea sensibilă la unele chestii.”, a încheiat artistul, în aceeași emisiune.

 

Geanina Ilieș este mamă de băiețel

Geanina Ilieș a devenit mamă la 21 de ani. Prezentatoarea tv a fost nevoită să se maturizeze devreme și să își asume o responsabilitate foarte mare, după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei.

Frumoasa șatenă are un băiețel care acum a ajuns la vârsta de 13 ani, însă nu i-a fost deloc ușor să îl crească singură pe micuț, fără un sprijin din partea fostului partener:

„A fost dificil pentru mine, pentru că eram foarte mică. Nu credeam că o să ajung să fac chestia asta. Dar nu știu cum și nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu.”, spunea Geanina în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei apariții televizate.

În ciuda tuturor lucrurilor, jurnalista a avut toată susținerea părinților și a fraților ei, care i-au fost mereu aproape, indiferent de situația dificilă pe care a întâmpinat-o:

„Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine. Nu am simțit singurătatea, greul. Nu a fost un abandon, pentru că a fost decizia mea. Dar, văzând în familia mea unitatea, eu m-am căsătorit mai devreme, voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea și asta nu a fost o decizie tocmai bună la momentul ăla.

A fost bună dintr-un anumit punct de vedere, pentru că astăzi îl am pe Patrick, care este cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Dar fiecare moment de genul ăsta este o experiență pentru noi și consider că astăzi sunt o femeie destul de matură să iau decizii foarte bune pentru mine și pentru copilul meu. A fost greu, recunosc, dar iată că toate trec.”, a mai spus Geanina Ilieș, în aceeași apariție tv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *