Prima pagină » Cancan » Este Gabriela Cristea însărcinată? „Un băiețel, da…”

Este Gabriela Cristea însărcinată? „Un băiețel, da…”

26 iun. 2024, 08:51,
BZI.ro, în Cancan

De curând, Gabriela Cristea a fost întrebată dacă este însărcinată. Recent vedeta a trecut prin mari emoții fiindcă a crezut că e însărcinată.

Spre fericirea ei, testul de sarcină a arătat un rezultat mult așteptat.

Este Gabriela Cristea însărcinată?

După ce a fost întrebată dacă este gravidă, Gabriela Cristea a ținut să le ofere fanilor un răspuns mult așteptat.

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe”, i-a spus Gabriela Cristea moderatoarei Cristina Șișcanu, despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

În prezent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură de viața de familie, alături de cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris. Invitată recent în emisiunea Cristinei Șișcanu, Gabriela Cristea a dezvăluit că cele două fetițe ale sale, Iris și Victoria, au parte de toată iubirea. Ea și Tavi Clonda fac totul pentru a le oferi o educație aleasă.

Gabriela Cristea, secretul căsniciei cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, și Tavi Clonda formează un cuplu de 11 ani, iar în această primăvară s-au împlinit 9 ani de când și-au unit destinele. De-a lungul timpului, cei doi au recunoscut că nu au o relație perfectă, însă au reușit să treacă peste toate obstacolele din cuplu. Acum, prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit și care este secretul căsniciei sale.

Gabriela Cristea a mărturisit că atunci când a început relația cu Tavi Clonda, multe persoane nu le dădeau nicio șansă, mai ales că între ei există o diferență de vârstă de 5 ani. Totuși, nu au ascultat gurile rele și au continuat să meargă împreună pe același drum.

Cei doi au decis să se căsătorească și au devenit părinții a două fetițe minunate. Iar acum, după 9 ani de căsnicie, prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit și care este secretul relației sale cu artistul. Vedeta susține că este foarte importantă comunicarea, deși nu reușesc mereu să facă lucrurile așa cum își doresc.

„Atunci când eram la începutul relației, toată lumea zicea: «Nu au nicio șansă să fie împreună!» Noi chiar ne amuzam. Cred că secretul este că împărtășim lucruri, încercăm să comunicăm pentru că nu ne iese de fiecare dată, vorba aceea oameni suntem. Ne respectăm și ne ajutăm foarte mult, mai mult el”, a declarat Gabriela Cristea.

Recent, Gabriela Cristea a fost întrebată dacă este însărcinată iar răspunsul oferit de aceasta a liniștit pe toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024