Prima pagină » Cancan ultimă oră » Este doliu la Puterea dragostei. Unul dintre concurenti a facut un anunt trist
Este doliu la Puterea dragostei. Unul dintre concurenti a facut un anunt trist

Este doliu la Puterea dragostei. Unul dintre concurenti a facut un anunt trist

10 iul. 2020, 19:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Este doliu la ”Puterea dragostei” Este doliu printre concurentii de la Puterea dragostei. Philip a facut anuntul trist pe o retea de socializare. Philip a scris un mesaj trist pentru o persoana draga, care nu mai este printre noi.

”Te iubesc mult de tot ingerul meu pazitor si stiu si simt ca esti langa mine mai ales inmomentele grele”, a scris Philip.

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică. A devenit cunoscut după ce a intrat în casa „Puterea Dragostei”, iar de atunci, Philip a stârnit foarte multe controverse. În mare pare, reacțiile lui nervoase și vocabularul nu tocmai adecvat l-au făcut să ajungă în mijlocul unor certuri aprinse și să fie judecat de cei din jur.

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică: „Invidia lor mă face să…”

Cu toate că afirmă că are foarte mulți prieteni, Philip recunoaște că sunt și persoane cu care nu are o relație prea bună. Pentru aceștia din urmă, concurentul de la „Puterea Dragostei” a postat un mesaj dur pe instagram, în dreptul unei fotografii cu el.

Astfel, Philip a vrut să le atragă încă o dată atenția celor care îi vor răul că acțiunile lor nu fac altceva decât să îl întărească.

„Îmi iubesc prietenii, dar dușmanii îi ador pentru că invidia lor mă face să fiu mereu cu o treaptă deasupra lor.”, a scris Philip pe instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *