Prima pagină » Cancan ultimă oră » Este Cristina Cioran dispusă să îi ofere o nouă șansă lui Alex Dobrescu? Ce vrea să facă vedeta

Este Cristina Cioran dispusă să îi ofere o nouă șansă lui Alex Dobrescu? Ce vrea să facă vedeta

05 iul. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran, după toate scandalurile pe care le-au avut în trecut. Este vedeta dispusă să îi ofere o nouă șansă fostului ei partener?

După o perioadă de tensiuni și controverse, Cristina Cioran a discutat despre Alex Dobrescu și despre copilul lor, Emma.

Cristina Cioran, despre o împăcare cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran a recunoscut că situația actuală este dificilă și că sunt necesare eforturi semnificative pentru a reconstrui încrederea.

Ea a subliniat că principala ei preocupare este să asigure un mediu sănătos pentru copilul lor, subliniind dorința lor comună de a colabora în beneficiul lui Emma.

„E foarte ciudat, adică eu mă așteptam să îi pară foarte rău, pentru că îl cunosc foarte bine. Mă așteptam să încerce să remedieze, doar că ce s-a stricat, s-a stricat atât de rău… Am mai vorbit cu el în ultima perioadă. Faza e că s-au spus niște lucruri care sunt foarte grave, foarte urâte, foarte triste. Îmi pare rău că este situația asta așa cum e și că s-a ajuns în punctul în care s-a ajuns. Mă bucur că el a declarat că îi pare rău și așa mai departe, dar nu știu dacă este suficient. Îl cunosc foarte bine și știu că vorbește din suflet, dar tot din suflet a vorbit și dățile anterioare”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru Antena Stars.

Ce vrea să facă vedeta

În timp ce se pregătește pentru discuții viitoare cu Alex Dobrescu, Cristina Cioran a menționat că speră ca aceste întâlniri să conducă la stabilirea unor strategii clare și la crearea unui cadru în care să evite conflictele viitoare și să sprijine dezvoltarea armonioasă a copilului lor.

„Știu că își dorește relație cu fiica lui, pentru că este un copil dorit. Noi în primii ani din viața Emmei am stat numai noi cu ea. Adică tocmai ca să putem să facem această relație cu copilul să fie extrem de strânsă și de bună. Normal că e foarte greu pentru el că nu o vede, a mai văzut-o online, pentru că are voie să o vadă online (…) Nu se poate să se șteargă tot ce s-a întâmplat. Probabil că ne vom așeza la o discuție în viitorul apropiat și vom pune pe hârtie niște lucruri și vom stabili niște reguli. Vom stabili niște metode prin care să nu ne mai facem rău unul altuia și automat copilului nostru”, a adăugat vedeta.
Vedeta pare determinată să exploreze opțiuni pentru o reconciliere pașnică și pentru a asigura un viitor stabil și pozitiv pentru fiica lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *