Prima pagină » Cancan » Este Claudia Puican gravidă? Artista a fost luată cu asalt cu întrebări

Este Claudia Puican gravidă? Artista a fost luată cu asalt cu întrebări

04 apr. 2024, 12:50,
în Cancan

Artista a reușit să atragă din nou atenția fanilor care au ajuns să se întrebe dacă nu cumva Claudia Puican este gravidă.

La puțin timp după nuntă, Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc foarte mult să devină părinți și să aibă un copil sănătos care să le aducă fericire în viață. O provocare dificilă pe care o întâmpină este legată de problemele de sănătate ale lui Armin, care i-au determinat să caute ajutor medical specializat în străinătate.

De atunci și până acum, internauții au remarcat la Claudia o ușoară proeminență a burticii, pe care au interpretat-o imediat ca fiind un semn al unei posibile sarcini.

Este Claudia Puican gravidă?

Deși zvonurile anterioare s-au dovedit false, acum fanii sunt convinși că artista a dat indicii clare despre o posibilă relație. Aflată în Dubai, ea a postat o imagine care a stârnit entuziasmul internauților, sugerând că în viața ei ar fi apărut dragostea.

În prezent, Claudia Puican se bucură de timpul petrecut în Dubai, fiind fericită că a avut oportunitatea să-și petreacă o vacanță în propria locuință, pentru prima dată, în această țară a milionarilor, pe care în curând intenționează să o ofere spre închiriere.

Vedeta se bucură de o vacanță de vis în Dubai, în noul ei apartament de lux. Fanii sunt convinși că artista este însărcinată, după ce au observat o burtică suspectă în fotografiile postate online. Oare de această dată zvonurile sunt reale?

„Mi se pare că ai burtică?!”, „Ești gravida??”, „Ești însărcinată?”, au spun fanele Claudiei Puican în secțiunea de comentarii.

Cum a reacționat Claudia Puican

Claudia Puican a clarificat situația, explicând că burtica ușor proeminentă nu este rezultatul unei sarcini, ci al faptului că nu face exerciții fizice în mod regulat, așa cum ar dori să facă.

„Am burtică ca nu merg la sală”, a răspuns Claudia Puican cu privire la faptul că ar fi însărcinată.

Artista a plâns de dorul lui Armin Nicoară

Armin Nicoară se află acum în pericol de eliminare de la „Insula de 1 milion”, iar în urmă cu câteva zile, soția sa plângea de dorul său. În cadrul emisiunii „Secretele Insulei de 1 milion”, Claudia Puican a vorbit despre parcursul competițional al soțului ei, mărturisind și cât de mult îi simte lipsa acestuia.

Cu lacrimi în ochi, artista a povestit că este îngrijorată pentru partenerul ei de viață și că ea nu a fost de acord cu participarea lui la reality-show-ul de aventură de la Kanal D.

„Sunt îngrijorată că Armin nu mai vine acasă. Nu știu ce tot face. Am urmărit intens emisiunea. Armin al nostru, cu voie bună, cântă pe acolo. Adevărul e că eu nu am fost de acord ca el să plece pe insulă și el s-a trezit la 5 dimineața să meargă la aeroport, iar eu în ziua respectivă trebuia să merg la studio. I-am spus că dacă tot a insistat să meargă și eu nu am fost de acord, ce să îi fac, să meargă singur. Noi avem foarte multă treabă acasă, nu era cazul să meargă el la emisiune acum, să stea nemâncat, să doarmă pe scânduri”, a mărturisit Claudia Puican, printre lacrimi.

Recent, aflată în vacanță, Claudia Puican a trezit interesul fanilor cu privire la faptul că ar fi gravidă. Artista a dezmințit însă zvonul și a menționat că totul este din cauza faptului că nu mai are timp să ajungă la sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *