Prima pagină » Informații utile » Este bun uleiul de ricin pentru slăbit? Cum îl integrezi în meniu pentru a-ți recontura silueta

Este bun uleiul de ricin pentru slăbit? Cum îl integrezi în meniu pentru a-ți recontura silueta

09 oct. 2024, 09:57,
Redacția BZI în Informații utile

Uleiul de ricin este bun pentru slăbit? Acesta este renumit pentru proprietățile sale pentru creșterea părului, sprâncenele și genele, precum și pentru îngrijirea pielii, dar știați că acesta ajută, de asemenea, la reducerea grăsimii abdominale și la pierderea în greutate?

Dacă vă doriți să pierdeți în greutate, iată că uleiul de ricin este bun și pentru slăbit, fiind un mod natural și nedureros de a pierde câteva kilograme. Acesta este folosit pentru a ameliora constipația temporară deoarece stimulează mușchii intestinali implicați în digestie.

Este bun uleiul de ricin pentru slăbit?

Uleiul de ricin ajută la reducerea greutății prin creșterea metabolismului, prevenirea absorbției grăsimilor, reducerea inflamației și acționând ca un laxativ. Timp de secole, uleiul de ricin a fost folosit pentru a trata diverse probleme de sănătate, prin urmare, în loc de pastile de slăbit sau de diete, se recomandă și cura cu ulei de ricin pentru a pierde 10 kilograme în 2 săptămâni, poți afla de asemenea câte kg trebuie să ai în funcție de vârstă.

Uleiul de ricin oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate și îl puteți utiliza într-o varietate de moduri, este, de asemenea, un ingredient esențial în fabricarea de produse cosmetice și săpunuri.

Unul dintre beneficiile semnificative ale acestui ulei este că îl puteți folosi pentru a elimina grăsimea corpului și a abdomenului.

Uleiul de ricin poate avea o reputație de ajutor pentru pierderea în greutate datorită efectelor sale ca laxativ natural. Îl poți folosi pentru a ameliora constipația temporară deoarece stimulează mușchii intestinali implicați în digestie. Cu alte cuvinte, vă încurajează intestinul să se contracte, ceea ce împinge alimentele mai repede, ajutându-vă să curățați excrementele.

Când luați ulei de ricin pe cale orală, intestinul subțire îl descompune și eliberează acizii grași. Acești băieți răi includ acizii grași ricinoleic, linoleic, oleic, stearic și linolenic.

Când intestinele tale absorb acidul ricinoleic, acesta provoacă un efect laxativ rapid și puternic. Această cură se ține doar sub îndrumarea și medicului și doar după ce v-ați consultat cu acesta.

Cum să folosiți acest produs pentru a pierde în greutate

Uleiul de ricin se consumă pe cale orală, 2 sau 3 linguri, acestea acționează prin suprimarea poftei de mâncare și, prin urmare, reducerea consumului de cantități mari de alimente și mai ales alimente nesănătoase.

Astfel că, trebuie să luati 2 – 3 linguri de ulei de ricin pe stomacul gol și luați micul dejun după o jumătate de oră. Multor oameni nu le place gustul uleiului de ricin, astfel că, puteți să-l amestecați cu puțin suc de lămâie sau cu un smoothie de fructe pe care îl consumați pe stomacul gol.

Acest ulei ajută foarte mult și persoanele care suferă de constipație deoarece facilitează evacuarea intestinală, așa că puteți lua și două lingurițe de ulei de ricin înainte de culcare, pentru ca a doua zi să intrați fără probleme în baie.

Puteți continua acest regim timp de o săptămână și vă puteți monitoriza greutatea pentru a vedea cât de mult ați pierdut în acest timp.

Este important de menționat că pe lângă consumul uleiului de ricin pentru slăbit, se recomandă să aveți și un stil de viață sănătos și echilibrat și să faceți mișcare de cel puțin trei ori pe săptămână, deoarece atunci când vine vorba de slăbit nu este nimic miraculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`