Prima pagină » Cancan ultimă oră » Este anunțul momentului în lumea mondenă din România! Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu mai formează un cuplu

Este anunțul momentului în lumea mondenă din România! Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu mai formează un cuplu

05 aug. 2024, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost împreună de mai bine de un deceniu. Relația lor a început când se așteptau mai puțin și cu toate că nu și-au dat prea multe șanse la început, au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproximativ 11 ani.

Gina Chirilă a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău! La mai puțin de 24 de ore de când tatăl copilului ei a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în compania unei domnișoare misterioase, încă soția fostului model a anunțat că nu mai formează un cuplu bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de un deceniu.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru.”, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit civil în anul 2017, și au organizat o petrecere intimă, doar pentru familie și prieteni.
Trei ani mai târziu, în 2020, cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

Ce declarau Bogdan Vlădău și Gina Chirilă că își doresc de la anul 2024

La finalul anului 2023, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au acordat un interviu în cadrul căruia au vorbit despre dorințele pe care le aveau pentru 2024. Atunci, în timp ce Bogdan Vlădău spunea că își dorește să călătorească mai mult, soția sa spunea că își dorește să evolueze și să fie totul bine.

„Să călătorim cât mai mult (n.r. ce dorință are). Să fie pace în lume”, a mărturisit Bogdan Vlădău, pentru Antena Stars.

„Să evoluăm, să fie totul bine. Sănătate, în primul rând, pentru că fără sănătate nu faci nimic și restul vin de la sine. De obicei nu este ceva ce ne-am propus și nu s-a întâmplat. Lucrăm la el (n.r. la echilibru), tot timpul lucrăm”, a spus Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *