Prima pagină » National » Este anchetă la Giurgiu după ce un bărbat și-a omorât mama, iar mai apoi s-a sinucis
Este anchetă la Giurgiu după ce un bărbat și-a omorât mama, iar mai apoi s-a sinucis

Este anchetă la Giurgiu după ce un bărbat și-a omorât mama, iar mai apoi s-a sinucis

03 aug. 2024, 20:40,
B, , h, , în National

Poliţiştii din Giurgiu au deschis o anchetă după ce au fost alertați că un bărbat de 61 de ani şi-a omorât în bătaie mama, în vârstă de 84 de ani, iar ulterior s-a spânzurat, relatează News.ro. Faptele au fost anunţate de fiul bărbatului.

Conform IPJ Giurgiu, Poliţia a fost sesizată, vineri seară, prin apel 112, de către un tânăr de 29 de ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi ucis-o pe bunica sa, o femeie de 84 de ani, după care s-ar fi spânzurat, relatează News.ro.

„Din primele cercetări a reieşit că în timp ce se afla la domiciliul din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu, un bărbat de 61 de ani ar fi agresat-o fizic pe mama sa, prin aplicarea de lovituri în zona capului şi a corpului, ulterior survenind decesul acesteia. De asemenea, în holul locuinţei, a fost identificat şi cadavrul bărbatului, care s-ar fi spânzurat, după ce acesta ar fi omorât-o pe femeie”, a transmis sursa citată.

Cercetările continuă în acest caz, fiind deschis un dosar pentru omor. Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *