Prima pagină » Cancan ultimă oră » „Escrocul de pe Tinder” a căutat-o pe Daria Radionova. Ce sumă de bani i-a cerut

„Escrocul de pe Tinder” a căutat-o pe Daria Radionova. Ce sumă de bani i-a cerut

28 iun. 2022, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Daria Radionova și Simon Leviev sunt cunoscuți în spațiul public, dar acum au ajuns să fie protagoniștii unei postări care a făcut înconjurul internetului și a stârnit numeroare reacții în rândul oamenilor.

Ea, una dintre fostele iubite ale lui Alex Bodi, cunoscută pentru stilul de viață excentric pe care-l duce peste hotare, fiind văzută numai la volanul mașinilor de lux, el ajuns în atenția tuturor în urma escrocheriilor pe care le-a făcut.

„Escrocul de pe Tinder” a căutat-o pe Daria Radionova

Daria Radionova a devenit cunoscută după ce a fost într-o relația cu Alex Bodi. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Frumoasa rusoiacă este faimoasă pentru stilul de viață luxos pe care îl duce peste hotare. Recent, blondina a fost abordată de escrocul de pe Tinder. Simon Leviev este faimos pentru fraudele pe care le-a făcut în rândul femeilor.

Bărbatul a revenit la vechile obiceiuri și se pare că Daria a intra în vizorul lui. Acesta a făcut un apel public către rusoaică. Simon a petrecut câteva luni în custodia legii și chiar s-a zvonit că ar avea o iubită.

Simon Leviev: „Am nevoie să îmi trimiți acești bani”

Simon Leviev i-a transmis un mesaj public Dariei Radionova. Escrocul de pe Tinder i-a cerut vedetei suma de 100.000 de euro, pentru a-și salva un prieten. De asemenea, Simon a mai spus că vrea să scape de dușmanii care îl urmăresc. Mesajul și imaginile cu escrocul de pe Tinder au ajuns virale pe Instagram, chiar și în posesia frumoasei rusoaice.

„Bună tuturor! Aici Simon Leviev, cineva să îi spună dragei mele Daria Radionova să îmi trimită 100.000, vă rog. Inamicii sunt după mine. Peter e rănit, e în spital. Sunt singur, am nevoie să îmi trimiți acești bani, e urgent! Te rog!”, a declarat „escrosul de pe Tinder”, într-un clip care a ajuns să fie postat chiar de rusoaica Daria Radionova, alături de un mesaj.

Ce răspuns i-a dat Daria Radionova

Daria Radionova a fost rueprinsă de mesajul „Escrocului de pe Tinder”, dar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară.

Fosta iubită a lui Alex Bodi s-a declarat amuzată de ideea acestuia, și a continua gluma acestuia, postâns un răspuns haios: „Ok, Simon, iubita ta îți va transfera”, i-a transmis blondina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *