Prima pagină » International » Era elevă când a devenit mamă pentru prima dată, la 15 ani. Cu timpul a mai adus pe lume încă șapte copii

Era elevă când a devenit mamă pentru prima dată, la 15 ani. Cu timpul a mai adus pe lume încă șapte copii

12 iun. 2024, 10:40,
BZI.ro, în International

Sharon era elevă când a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 15 ani, deși a fost sfătuită de cei din jur să avorteze. În prezent, are 35 de ani și o familie numeroasă, deoarece a mai adus pe lume încă șapte copii. Povestea acestei femei este un exemplu de curaj și de luare a unei decizii personale în ciuda presiunii sociale.

O mamă ca nicio alta. Era adolescentă când a devenit mama unei fetițe, tatăl copilului având aceeași vârstă, de aproape 16 ani. După ce au înfruntat presiunea societății, cei doi ți-au întemeiat o familie, care astăzi este foarte numeroasă și numără opt copii.

Sharon era elevă când a devenit mamă pentru prima dată, la 15 ani

Sharon a luat o decizie personală puternică în 1999, când avea numai 15 ani și era elevă la liceu. Rămânând însărcinată, a hotărât să nu avorteze, deși era încurajată să o facă de cei din jur.

„Peste tot erau priviri șocate, dezamăgite, se holbau, dădeau din cap dezaprobator”, își amintește ea acum, la vârsta de 35 de ani, când a împărtășit public povestea sa.

Sharon a adus în discuție presiunea pe care a resimțit-o în acea perioadă, când majoritatea oamenilor o sfătuiau să facă ceea ce era „corect” și să avorteze. Dar ea a ales să se bazeze pe propriul simț al responsabilității și a decis să păstreze copilul.

„Așa îmi amintesc că am fost tratată la acea vreme, când eram o mamă tânără”, spune ea.

Pentru a ascunde sarcina și pentru a evita privirile celor din jur, Sharon a purtat haine largi și a încercat să abordeze situația cu discreție.

Acum are o familie numeroasă

Decizia de a nu se mai ascunde a venit când copilul a crescut suficient pentru a fi plimbat în cărucior. Deși a avut de înfruntat numeroase dificultăți, Sharon nu și-a regretat niciodată alegerea.

În 2011, Sharon și-a unit destinele cu tatăl copilului său, Ramsey Jabbour, începând astfel construcția unei familii numeroase. În timp, familia lor s-a mărit cu încă șapte copii, ajungând astfel la un total de opt.

„Întotdeauna mi-am dorit o familie mare”, mărturisește Sharon, care, împreună cu soțul ei, se bucură de fericirea pe care le-o aduc copiii lor.

Povestea lui Sharon reprezintă un exemplu de curaj și de luare a unei decizii personale în pofida presiunii sociale.

„Viața nu se măsoară în conformitate cu așteptările societății, ci cu satisfacția și iubirea pe care le aducem în propriile noastre alegeri”, mai spune ea.

Comentarii
  • Articol de 💩

    Nu are cum sa aibă 35 de ani in prezent, dacă avea 15 ani în 1999. Ca să nu mai vorbim de greșelile gramaticale din articol.

    Copy & paste + google translate? 🥹🥲

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *