Prima pagină » Stiri si curiozitati » Epilare definitivă – păreri. Îndepărtarea firului de păr prin cele mai moderne metode

Epilare definitivă – păreri. Îndepărtarea firului de păr prin cele mai moderne metode

28 oct. 2022, 15:00,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În zilele noastre, există mai multe metode de epilare definitivă fiind și multe păreri despre acest subiect. Deși aceste metode pot părea un pic mai scumpe la început, adevărul este că vom economisi timp și bani pe termen lung. Este o investiție de care putem uita mai târziu. Acest tip de epilare are ca scop distrugerea foliculului de păr, astfel încât părul să nu mai aibă nicio șansă de a crește la loc.

Însă, părerile sunt împărțite atunci când merge vorba de serviciile de epilare cu laser. Majoritatea femeilor cred că acest tip de epilare se numește epilare permanentă, deoarece epilarea cu laser îndepărtează părul o singură dată și nu mai crește pentru tot restul vieții. Din păcate, acest lucru nu este adevărat. În acest caz, termenul „permanent” nu este echivalent cu termenul „pentru totdeauna”. De exemplu, în cazul unui permanent, se presupune că părul rămâne creț până la 6 luni, iar machiajul permanent pe piele durează până la 2 ani. Dacă nu se fac retușuri, efectele acestor proceduri vor dispărea în cele din urmă. Același lucru se întâmplă și în cazul epilării cu laser.

persoana care efectueaza o procedura de epilare definitiva

Despre epilare definitivă există multe păreri, atât pozitive cât și negative

Epilare definitivă păreri. Cât durează metoda cu laser

În cazul epilării cu laser, se așteaptă ca pielea să rămână netedă timp de un an în medie. În unele cazuri, efectul poate dura mai mult sau mai puțin de 2-3 luni. Cu toate acestea, studiile au constatat că se poate obține un efect permanent, pe toată durata vieții cu ajutorul epilării cu laser. Însă, acest lucru nu afectează mai mult de 10% din firele de păr. Părul poate deveni ușor mai puțin, dar nu se poate conta pe o epilare totală pe viață. Este bine să nu iei suplimente pentru creșterea părului după epilare.

Astfel, dacă întâlnești termenul „epilare definitivă” în publicitatea oricărui salon de epilare, trebuie să înțelegi că în acest caz este vorba despre păstrarea efectului timp de câteva luni, dar nu mai mult. Deci, dacă maestrul tău te asigură că orice metodă de epilare te va scăpa de părul nedorit odată pentru totdeauna, fii conștient că acesta vrea doar să te păcălească.

persoana care efectueaza o procedura de epilare definitiva

Prin urmare, mai devreme sau mai târziu, firele de păr vor începe să crească la loc

Metodele de epilare definitivă includ epilarea cu laser, fotoepilarea și electroliza. Epilarea prin electroliză are cel mai lung efect de durată, chiar până la 2 ani. Însă, în cazul în care suferi de vergeturi, nu este indicat să faci procedura. Însă, trebuie să țineți cont de faptul că este cea mai laborioasă, dureroasă, scumpă și agresivă metodă de epilare. Cu toate acestea, laserul și fotoepilarea au, de asemenea, multe contraindicații și efecte secundare.

Efectul obținut după fotoepilare șe electroliză. Ce presupune metoda de elo-epilare?

După epilarea definitivă, firele de păr pot deveni mai fine și mai ușoare, pot deveni mai slabe ulterior și pot crește mai încet. Dar la oricare dintre tipurile de epilare definitivă, foliculii de păr nu își opresc activitatea pentru totdeauna.

Prin urmare, mai devreme sau mai târziu, firele de păr vor începe să crească la loc. Fiecare tip de epilare are avantaje și dezavantaje. Astfel, fiecare femeie ar trebuie să aleagă metoda de epilare care i se potrivește. Important este ca atunci când suferi de celulită să nu apelezi la metoda de epilare cu laser.

persoana care efectueaza o procedura de epilare definitiva

După epilarea definitivă, firele de păr pot deveni mai fine și mai ușoare

Despre epilare definitivă există multe păreri, atât pozitive cât și negative. Însă, de curând, cea mai sigură și mai eficientă metodă a fost clasificată elo-epilarea. Practic, nu are contraindicații, este nedureroasă și are un efect de lungă durată. Procedura este potrivită pentru orice tip de aspect și pentru toate zonele de piele. Din păcate, acest echipament nu este disponibil în majoritatea saloanelor de înfrumusețare și a clinicilor. Există puțini cosmeticieni cu calificările necesare, iar costul procedurii este foarte ridicat, astfel încât metoda nu este populară.

persoana care efectueaza o procedura de epilare definitiva

În cazul epilării cu laser, se așteaptă ca pielea să rămână netedă timp de un an în medie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *