Prima pagină » Cancan ultimă oră » Emoții mari pentru Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș. Cei doi îndrăgostiți au fost nași de botez

Emoții mari pentru Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș. Cei doi îndrăgostiți au fost nași de botez

27 aug. 2022, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Ieri a fost o zi cât se poate de specială pentru Carmen de la Sălciua și logodnicul ei, Marian Corcheș. Cei doi îndrăgostiți au trăit emoții la cote maxime, căci au fost nași de botez. Iată ce imagini de la botez a postat frumoasa cântăreață!

Emoții mari pentru Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, logodnicul ei! Ieri a fost o zi emoționantă pentru cei doi, deoarece au fost nași la botezul băiețelului unor prieteni de familie, foarte apropiați de cântăreață. Artista a postat câteva imagini de vis de la eveniment.

Emoții mari pentru Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua și logodnciul ei au strălucit ieri, dar au și trăit emoții mari, asta fiindcă au fost nași de botez. Imaginile postate de cântăreață pe rețelele de socializare personale sunt dovada vie că ea și Marian Corcheș au strălucit. Cei doi îndrăgostiți l-au botezat pe băiețelul unei prietene foarte apropiate a artistei.

Ei bine, Carmen de la Sălciua a atras ieri toate privirile. Artista a avut o ținută superbă la marele eveniment. Pentru biserică a ales să poarte o rochie lungă, de culoare verde, și pantofi cu toc, de culoare auriu.

Artista și logodnicul ei au fost nași de botez

Pe lângă faptul că a postat pe rețelele sociale personale imagini de la eveniment, Carmen de la Sălciua a postat și un mesaj cu adevărat emoționant. Pe micuțul botezat de cei doi îndrăgostiți îl cheamă Luca.

„Aici …Nașii lui Luca ! Minune să îl iubești pe Dumnezeu, în primul rând, pe părinții tăi …Și apoi să nu uiți că părinții tăi spirituali îți vor deschide inima și poarta de fiecare dată când îți vei aminti de noi ! 🙏🏾 Să crești mare, să crești frumos!😘”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *