Prima pagină » Radio » Actualitate » Emisiunea Mireasa, în centrul unui nou scandal! Ce acuzații aduc fanii show-ului matrimonial

Emisiunea Mireasa, în centrul unui nou scandal! Ce acuzații aduc fanii show-ului matrimonial

11 apr. 2023, 09:46, 2 ,
BZI.ro, în Radio

Emisiunea Mireasa este în centrul unui nou scandal, după ce fanii show-ului matrimonial au acuzat anumite nereguli. Totul are legătură cu faptul că producătorii de la Antena 1 ar favoriza-o pe concurenta Hatice. Mai mult, fanii susțin că este ascunsă o altă poveste de iubire, cea dintre Alex și Mihai.

Fanii show-ului matrimonial „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe la Antena 1, amenință cu ieșirea în stradă. Aceștia acuză că voturile prezentate în emisiune nu ar reflecta realitatea SMS-urilor pe care telespectatorii le-ar trimite în susținerea concurenților preferați.

Emisiunea Mireasa, în centrul unui nou scandal

Scandal imens la emisiunea matrimonială prezentată la Antena 1. Campania a fost iniţiată de comunitatea „Viperele vesele”, mai întâi cu o petiție online semnată de mai multe persoane. Prin aceasta li se cere producătorilor transparentizarea procesului de votare, o dovadă clară că procentele pe care le prezintă Simona Gherghe la fiecare gală săptămânală sunt reale.

„Viperele vesele” au pornit chiar și un boicot împotriva televiziunii Antena 1, pe tronsonul orar la care se difuzează Mireasa, iar după ce foarte mulţi fani ai show-ului au închis televizoarele ori au mutat pe alte canale, audienţa a scăzut considerabil, potrivit Fanatik.

Show-ul matrimonial de al Antena 1 a fost acuzat că ar favoriza-o pe concurenta Hatice și ar ascunde o altă poveste de iubire, una care ar fi formată din doi băieți, Alex și Mihai. „Viperele vesele” au trimis, la un moment dat, un cadou pentru cei doi băieți, un tort, însă acesta se pare că nu a mai ajuns la concurenți, iar producătorii au fost acuzați de homofobie. Hatice, tânăra a cărei poveste de viață a indignat comunitatea „Viperelor vesele”, a mărturisit că în trecut a căzut în patima drogurilor, iar fanii emisiunii susţin că astfel de personaje nu ar trebui promovate.

„Campania ora televizoarelor închise, propusă pentru gala emisiunii Mireasa din 31.03.2023 a avut un real succes. Telespectatorii au protestat, închizând televizoarele. Au spus stop abuzurilor producătorilor, stop discriminării comunității LGBT și a comunității «Viperele vesele». Un nu categoric proxenetismului și consumului de droguri, susținând nu doar campania împotriva infracționalității ci și, totodată, transparentizarea voturilor în această emisiune. Protestul s-a reflectat în cifrele de audiență”, a fost mesajul transmis de „Viperele vesele”.

Cine este Hatice, de la „Mireasa”

Hatice din casa „Mireasa” a ajuns să fie o concurentă controversată datorită trecutului ei. Aceasta a făcut declarații care i-a uimit pe ceilalți concurenți, iar un mesaj primit în cadrul emisiunii a ridicat mai multe semne de întrebare.

Hatice a venit în competiție pentru a-și găsi jumătatea și pare că se înțelege tot mai bine cu Mihai. Aceasta i-a povestit mai multe lucruri din viața sa, iar pe zi ce trece, apar tot mai multe lucruri despre trecutul său. Unul dintre iubiții ei a fost proxenet și s-a crezut că ea i-ar fi fost complice în acțiunile ilegale.

Pentru o perioadă, Hatice a stat departe de familia sa și a locuit în Italia, unde a făcut mai multe lucruri. Tânăra a crescut fără tata și spune că acest lucru a afectat-o foarte mult. Mai mult, în relația ei cea mai lungă a avut însă parte de violență. Prima relație a avut-o la 16 ani, cu un bărbat care avea deja trei copii. A urmat o relație cu un albanez, care spunea că venise pentru studii în România. Ulterior, a aflat că fura și a intrat în închisoare.

Comentarii
  • Asta da motiv de a iesi in strada la protest. Bravos Natiune!

  • Casa mireasa: emisiune cu tineri sub 30 de ani, care au venit pentru mâncare gratis și expunere publica. Sa i facă pe unii telespectatori sa râdă și pe alții să se îngrozească.

    Tineri egoisti care se războiesc pentru mancare și fac deliciul unor telespectatori.

    Premiul la categoria nesuferite:
    Locul 1: Irina! O urmează îndeaproape tovarășa ei, Maria! Cum și locul 3 trebuie completat, acesta este ocupat de nesărata si dificilă și neprietenoasa Cătălina!!

    La mai mare!
    Pâine și circ pentru „prostimea educata” a lui Iohannis „regele nostru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *