Prima pagină » Radio » Actualitate » Emisiunea „Bravo, ai stil!” revine pe Kanal D. Mutarea va avea loc din 12 iulie

Emisiunea „Bravo, ai stil!” revine pe Kanal D. Mutarea va avea loc din 12 iulie

29 iun. 2023, 11:47,
în Radio

Veste bună pentru fanii emisiunii „Bravo, ai stil!”, care au aflat că în curând aceasta va fi din nou difuzată pe Kanal D. Mutarea emisiunii de fashion are loc în contextul schimbărilor prilejuite de grila de vară a postului TV. Astfel, emisiunea „Bravo, ai stil!” prezentată de Ilinca Vandici va putea fi urmărită de miercuri până vineri.

Bravo, ai stil!” este versiunea românească a reality show-ului concept „My Style Rocks” sau „İște Benim Stilim” (din turcă: „Acesta este stilul meu”). Show-ul a fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de către canalul de televiziune Kanal D România, și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România. În prezent, emisiunea de fashion a ajuns la sezonul cu numărul 8.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” revine pe Kanal D

Emisiunea de fashion va fi difuzată pe postul principal al televiziunii, începând cu data de 12 iulie. Și aceasta deoarece au intervenit modificări în programul emisiunilor de la Kanal D și Kanal D2. În acest context, show-ul „Bravo, ai stil!”, moderat de Ilinca Vandici, va fi transmis începând cu data de 12 iulie pe Kanal D. Astfel, fanii emisiunii își vor putea urmări concurentele preferate în continuare la Kanal D și vor lua parte de miercuri până vineri de la ora 22:30 la un show spectaculos.

De la data de 10 iulie, Kanal D și Kanal D2 introduc modificări în grilele lor de vară. Emisiunea „Bravo, ai stil!” se va muta pe Kanal D, începând din 12 iulie, potrivit kanald.ro.

Ilinca Vandici, gazda show-ului, alături de cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, își mențin rolul de mentori pentru o nouă generație de concurente „Bravo, ai stil!”, la Kanal D. Aceștia îndeamnă audiența să continue să urmărească progresul participantelor în cel mai urmărit show de stil.

Ce spune Ilinca Vandici despre emisiunea pe care o prezintă

Recent, s-a desfășurat Gala Capital Top 100 Femei de Succes, în cadrul căreia Ilinca Vandici a fost distinsă cu un premiu. Vedeta a primit cu entuziasm trofeul pentru Performanță în Televiziune. Chiar dacă aceasta s-a despărțit de curând de soțul ei, vedeta a strălucit la eveniment, ținând mândră trofeul în mână.

„Fac parte dintr-un proiect extraordinar, «Bravo, ai stil!», în care mă regăsesc cu totul, pentru că este despre evoluție, despre frumusețe, un spectacol total, care bucură și inspiră publicul. E rezultatul dedicării unei echipe întregi, alături de care mă simt ca într-o adevărată familie și pentru asta le mulțumesc colegilor mei! Muncim mult, cu dedicare și bucurie pentru că ne dorim să venim de fiecare dată în fața oamenilor cu un produs premium, în care să se regăsească și care să îi inspire”, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a început cu energie sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil” și s-a reîntors în cabina sa, spațiul în care își regăsește liniștea în pauzele de filmare și unde se revigorează înainte de a apărea în fața camerei. Practic, ea și-a amenajat cabina asemenea unei mici garsoniere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *