Prima pagină » Cancan ultimă oră » Eminescu și Camil Petrescu, ecuații necunoscute la BAC. Cum au fost „omorâți” marii noștri scriitori de către vedetele României actuale
Eminescu și Camil Petrescu, ecuații necunoscute la BAC. Cum au fost „omorâți” marii noștri scriitori de către vedetele României actuale

Eminescu și Camil Petrescu, ecuații necunoscute la BAC. Cum au fost „omorâți” marii noștri scriitori de către vedetele României actuale

08 iul. 2024, 18:41,
în Cancan ultimă oră

Examenul de Bacalaureat le-a cam dat bătăi de cap vedetelor noastre. Mai multe celebrități din showbiz-ul românesc şi-ar dori să dea uitării momentele neplăcute în care au aflat rezultatele negative de la BAC. La polul opus se află vedetele care îşi etalează cu mândrie rezultatele de la examen.

Fără nicio îndoială, coroana merită pusă pe fruntea lui Ionuț Voicu, fostul membru al trupei Ro-mania. Artistul a reușit o performanță sinonimă cu fantasticul: a luat nota 1 la matematică în cadrul sesiunii de BAC.

Vedetele din România care au picat BAC-ul “cu brio”

Concluzia eliberată de cifre e simplă: tainele lui Arhimede nu l-au fascinat pe cântăreț. Ionuț Voicu a terminat liceul la particular. Numai că la vârsta de 35 de ani. Anii nu l-au ajutat, însă, să treacă și examenul maturității.

Culmea, scena s-a repetat și în sesiunea din toamnă, când zeii matematicii nu au ținut nici de această dată cu „tânărul” elev. Cu toate acestea, eforturile i-au fost răsplătite și a primit de la evaluatori câteva sutimi în plus față de prima încercare. Nota finală, 3,80.
Iuliana Luciu a reușit performanța de a obține nici mai mult nici mai puțin de 3,30. Sora Nicoletei Luciu a întâmpinat probleme reale la proba orală la limba română. Astfel că nota primită a fost una pe care ar vrea să o dea uitării.

Mențiunea onorabilă îi revine lui Marian Vanghelie, cunoscut pentru gafele sale amuzante și pentru modul în care stâlcea anumite cuvinte. Însă dacă vă așteptați la o anumită notă, iată că fostul primar nu primit niciun calificativ. Asta din pricina faptului că a fost prins cu mâța-n sac, sau mai exact, cu ochii în copiuță. Marian Vanghelie a fost dat afara din sala de examen deoarece a fost prins în flagrand copiind.

Laureații showbiz-ului românesc la BAC

La polul opus, avem vedetele care au excelat la examenul maturității. Printre aceştia se află Selly, care a avut o medie finală demnă de laudă, mai exact 9,60.
Bianca Drăguşanu s-a pregătit temeinic pentru examenul de Bacalaureat. Bomba sexy a obținut media finală de 8,95, un rezultat destul de bun.

Elev silitor, Mihai Trăistariu a punctat o medie de 9,88, în vreme ce Dorian Popa a obținut un punctaj asemănător, de 9,83.
Nici Anda Adam nu a obținut o notă de trecut cu vederea. Artista a bifat un 9,66, de care a fost extrem de mândră. Theo Rose în schimb, a reuşit să obțină o medie finală decentă, de 7,45. Pentru Theo, de la profesori mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Însă artista cu siguranță a fost mulțumită de punctajul obținut.

Vedete internaționale care nu au luat examenul de Bacalaureat

Nu doar vedetele de la noi au dat chix în ceea ce priveşte examentul maturității. Aşa cum era de aşteptat, eşecul academic a lovit şi la case mai mari. Continuăm lista ruşinii şi peste hotare, unde codaşii examenului de Bacalaureat sunt nume sonore. Printre aceştia se numără Jay-Z, Eminem şi chiar celebrul Frank Sinatra, care au fost exmatriculați.

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din afară, Pink, nu a reuşit să obțină un punctaj de trecere la examenul de Bacalaureat. În plus, niciunul dintre membrii formației Beatles nu au avut BAC-ul luat. Nici Arnold Schwarzenegger sau Robert de Niro nu au reuşit să aibă în palmares o diplomă de BAC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`