Prima pagină » Actualitate » Emily Burghelea, rasă pe cap înainte de operație! „Moartea ne-a făcut cu mâna!“

Emily Burghelea, rasă pe cap înainte de operație! „Moartea ne-a făcut cu mâna!“

05 iul. 2024, 08:35,
BZI.ro, în Actualitate

Emily Burghelea a apărut rasă pe cap înainte de operație. Influencerița a făcut publice niște imagini noi, de pe patul de spital. Aceasta a fost tunsă pe cap și a făcut diagnosticul pus de medici, în urma accidentului cumplit în care își putea pierde viața. Aceasta s-a ales cu răni serioase și are nevoie de operație.

Emily Burghelea, rasă pe cap înainte de operație

Emily Burghelea a fost la un pas de moarte, în insulele Mauritius. Fosta asistentă a petrecut câteva zile de vacanță și se îndrepta către aeroport. Acolo era așteptată de soțul ei și de copii, urmând să se îmbarce în avionul care zbura către România. Influencerița și nașa sa au luat un taxi care a intrat frontal într-un TIR, cu 80 km/h.

Acum, Emily Burghelea trece prin momente îngrozitoare, după ce a fost victima unui accident grav în Mauritius. Imediat cum s-a întors în România, influencerița a început să umble prin mai multe spitale pentru a face toate controalele necesare.

Fosta asistentă TV a povestit că a fost supusă mai multor investigații, în urma cărora a ajuns la un diagnostic precis. Printre spitale, ea s-a oprit și la biserică, unde i-a mulțumit lui Dumnezeu că a salvat-o din accidentul teribil.

La o zi distanță, Emily Burghelea a dezvăluit că va fi supusă unei intervenții chirurgicale. În timp ce aștepta să intre în sala de operații, mai multe gânduri i-au trecut prin cap. Ea a mărturisit că nu știe „dacă ceva o să mai fie la fel”. Totodată, fosta asistentă TV s-a afișat rasă în cap și a dezvăluit diagnosticul pus de medici.

„Diagnostic: Triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?”, a scris Emily Burghelea în dreptul unor imagini în care apare tunsă în cap.

Accident îngrozitor, în Mauritius

Emily Burghelea a publicat inițial câteva imagini cu ea în care apare cu fața aproape desfigurată. Fosta asistentă TV a explicat că a fost vorba, de fapt, despre un accident teribil. Influencerița a povestit cum s-a produs tragedia care a marcat-o, dar și cum a reacționat după momentul impactului.

„Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…“, a conchis atunci Emily Burghelea.

Acum, influencerița a transmis un mesaj tuturor celor care aleg să nu paorte centura de siguranță în mașină.

„Toată partea stângă este făcută bucățele… Am multiple fracturi faciale, dar pentru că trăiesc, ușor, ușor le vom rândui pe toate. În orice țară ați fi, cu orice legislație…Purtați, indiferent de situație, centura de siguranță, chiar și în spate! Urați-mi succes! Oare voi mai arăta vreodată la fel?”, a transmis Emily Burghelea, care Emily Burghelea, care a fost rasă pe cap înainte de operație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *