Prima pagină » Actualitate » Emily Burghelea, la un pas de moarte! Celebra influenceriță a intrat frontal într-un TIR! – VIDEO

Emily Burghelea, la un pas de moarte! Celebra influenceriță a intrat frontal într-un TIR! – VIDEO

02 iul. 2024, 08:36,
BZI.ro, în Actualitate

Emily Burghelea a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Influencerița a făcut o postare pe pagina sa de instagram care a băgat spaima în toți urmăritorii. Emily a apărut cu fața tumefiată și a povestit coșmarul prin care a trecut.

Emily Burghelea, la un pas de moarte!

Emily Burghelea trece prin clipe cumplite după ce a fost implicată într-un accident rutier. Influencerița a postat o serie de imagini de-a dreptul cutremurătoare pe pagina ei de Instagram. Vedeta a apărut total desfigurată, iar afirmațiile ei au băgat panica în fanii care îi formează comunitatea online.

Emily Burghelea este una dintre cele mai apreciate influencerițe din țară, obișnuindu-și fanii cu apariții variate, fie zâmbitoare, fie tristă sau stresată din cauza problemelor cotidiene. Totuși, aceasta a șocat pe toată lumea postând o fotografie în care apare aproape desfigurată.

În timp ce toți așteptau să vadă cum se distrează Emily Burghelea în vacanță, internauții au fost surprinși să o vadă cu fața umflată și plină de vânătăi.

„Vreau să cred că e doar un coșmar! E miracol că am rămas în viață”, a scris Emily Burghelea pe pagina sa de Instagram.

Aceasta a postat cu câteva clipe în urmă un clip în care a reușit să surprindă momentul impactului.

„Am filmat totul. Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mairitius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km / ora de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii“, a povestit Emily Burghelea.

Influencerița a povestit cum s-a ales cu fața tumefiată și cum s-a trezit aruncată prin parbriz.

„Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic Tatăl Nostru și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toata durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin“, a menționat influencerița.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a mai spus că Dumnezeu a ghidat-o și a salvat-o din mâinile morții.

„Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, striga doar «Where is my son»! A fost un moment mai infiorător. Ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna! Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a mai zis Emily Burghelea, care a fost la un pas de moarte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
04 iulie 2024
04 iulie 2024