Prima pagină » Cancan » Emily Burghelea, însărcinată în luna a șaptea. Motivul pentru care a ținut totul ascuns până acum

Emily Burghelea, însărcinată în luna a șaptea. Motivul pentru care a ținut totul ascuns până acum

05 ian. 2021, 10:34,
BZI.ro, în Cancan

Emily Burghelea a anunțat faptul că va deveni mămică pentru prima oară și a dezvăluit că este însărcinată în luna a șaptea. Fosta asistentă de televiziune a precizat și care a fost motivul pentru care a ținut totul secret atât timp.

Veste neașteptată în showbiz-ul românesc! Emily Burghelea și soțul ei vor deveni părinți pentru prima dată. Frumoasa blondină a ținut sarcina ascunsă până astăzi. Pentru prima data, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” vorbește despre perioada minunată prin care trece!

Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea

Vedeta a precizat că este însărcinată în luna a șaptea și a reușit să ia în greutate doar 7
kilograme până la momentul actual. De asemenea, Emily mai adăuga faptul că nu are poftă de mâncare absolut deloc. Asta spre deosebire de alte graviduțe care au tot felul de pofte pe timpul sarcinii.

În plus, se pare că frumoasa blondină nu s-a confruntat cu probleme de sănătate în timpul primului trimestru de sarcină. Nu a avut nici stări de rău și nici grețuri, iar la șase luni se distra pe pârtie.

„Am luat doar 7 kilograme până acum, sunt în prima zi din cel de-al treilea trimestru, nu am pofte absolut deloc. Dimpotrivă, nu am poftă de mâncare mai deloc, sunt foarte pretențioasă la mâncare, nu am avut grețuri, stări de rău, iar la 6 luni eram pe pârtie”, a spus Emily.

Soțul ei este în culmea fericirii

Totodată, asistenta de televiziune a mai adăugat faptul că soțul ei, Andrei, este extrem de fericit de ceea ce se întâmplă în viețile lor la momentul actual. În plus, se pare că bărbatul își ia în serios rolul și vorbește în fiecare seară cu bebelușul.

„Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată”, a mai spus Emily Burghelea.

De asemenea, soțul lui Emily Burghelea a precizat că încă nu știu ce va fi, băiețel sau fetiță. Cu toate acestea, cei doi vor să afle sexul copilului ca să nu fie luați prin surprindere.

„E ceva foarte emoționant, ce nu pot descrie. Nu știm dacă e băiețel sau fetiță, am vrea să fie surpriză, dar ne-am gândit că ar trebui să știm totuși ce e ca să ne putem pregăti”, a spus și Andrei.

Motivul pentru care au ținut totul ascuns până acum

De asemenea, Emily Burghelea a spus și care este motivul real pentru care a ținut sarcina ascunsă de ochii curioșilor. Se pare că Emily și-a dorit din tot sufletul ca bebelușul să fie ferit de toate energiile negative și a așteptat momentul potrivit pentru a da vestea cea mare. Iar acest lucru i-a reușit de minune până acum, din moment ce Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea și abia acum s-a aflat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *