Prima pagină » Cancan » Emily Burghelea, despre televiziune: ”Acum, pe bune, unde v-a plăcut mai mult de mine?”

Emily Burghelea, despre televiziune: ”Acum, pe bune, unde v-a plăcut mai mult de mine?”

07 oct. 2020, 15:50,
în Cancan

Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la emisiunea Acces Direct, a vorbit despre televiziune, mai ales că a trecut pe la două televiziuni concurente. Într-o postare pe o reţea de socializare, aceasta şi-a întrebat fanii la care dintre cele două posturi TV s-a descurcat mai bine.

Emily Burghelea a trecut pe la două emisiuni de show de la două posturi concurente, iar acum vrea să ştie unde s-a descurcat mai bine, în ochii fanilor ei. În acest sens, a pus întrebarea pe Instagram. Şi a primit imediat o mulţime de răspunsuri. A şi fost lăudată, pentru atitudine!

Emily Burghelea a vorbit despre televiziune

Emily Burghelea a fost, mai întâi, concurenta la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. A urmat avansarea în carieră în toamna anului trecut, când i s-a oferit şansa să fie asistentă Mirelei Vaida la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Nu mult a stat acolo Emily. Este cunoscut cazul social, cuplul Viorel şi Veronica Stegaru din Blăgeşti, transformat într-o penibilă telenovela. Emily avea să-şi dea demisia, sesizând mari nereguli an primul rând morale din partea prezentatoarei, dar şi a echipei emisiunii Acces Direct. De altfel, CNA avea să taie în carne vie.

Emily şi-a reluat cariera într-o altă direcţie. Iar acum curiozitatea a cuprins-o şi îşi întreabă fanii: ”Acum pe bune. Unde v-a plăcut mai mult de mine, în general? La Kanal D sau la Antena 1? Bravo, ai stil! Sau Acces Direct?” Este întrebarea pusă pe Instagram, în dreptul unei fotografii.

Iar răspunsurile nu au întârziat. Muţi au apreciat-o pentru cum s-a descurcat la ambele emisiuni, alţii au înclinat spre ”bravo, ai stil!”.

”Acolo unde te simţi tu cel mai bine, pentru că atunci radiezi frumuseţe şi aduci bună stare pentru toată lumea”, ”Nu contează, cine te place te va urmări indiferent de emisiune”, ”Sincer adevărul? Nu contează unde apari, canalul, postul TV etc. Emily, eşti apariţie oriunde apari. Nu televiziunea te face pe tine şi îţi dă aripi şi popularitatea, tu faci televiziunea sau postul să fie faimos datorită prezenţei tale finuţe, frumoasă şi chiar nu exagerez cu nimic, eşti de talie internaţională în momentul când apari şi nu doar la TV. Te pupic şi te ador şi baftă în tot ceea ce faci”, ”Oriunde-ai fi tu….eşti binevenită…fată faină, deşteaptă şi cu mult bun simţ! Felicitări ţie!”, ”Cred că bravo ai stil la kanalD, la acces direct sincer nu mi se părea că te avantaja, nu puteai să zici nimic decât să prezinţi nişte invitaţi sau să faci reclamă la nişte produse”, ”Bravo, ai stil” CLAR”, sunt mesajele primite de Emily Burghelea.

Dani Mocanu a umilit-o pe Emily Burghelea. Ce imagine ruşinoasă a făcut publică

Dani Mocanu a umilit-o grav pe Emily Burghelea, fosta asistenta de la Acces Direct. Manelistul a publicat o fotografie ruşinoasă cu blonda. Totodată, şi mesajul transmis de Dani este cu tentă sexuală, iar comentariile au fost pe măsură.

Dani Mocanu o „tăvăleşte” public pe Emily Burghelea! Manelistul a postat o secvenţă ilustrată din clipul sau video în care apare şi fosta asistenta TV. Iar prin această imagine nu face altceva decât să o denigreze pe blondă.

De curând, Emily Burghelea a apărut în noul videoclip al lui Dani Mocanu. Cu toate acestea, interpretarea artistică nu i-a adus laude fostei asistente, ci mai degrabă o cale dura spre batjocură. Astfel, cântăreţul, renumit cu piese celebre în trending, a luat-o peste picior într-o formă extrem de înjositoare pe tânăra fashionista.

El a postat pe Facebook o imagine cu Emily, în care tânăra se uită spre cântăreţ cu gura deschisă. Dani Mocanu a scris în descriere: „Ce va inspiră blondă ???”, cu o uşoară ironie. Astfel, manelistul i-a lăsat pe fani să-şi imagineze vrute şi nevrute… din punct de vedere sexual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *