Prima pagină » National » Emily Burghelea, anunțată de Ministerul Sănătății că nu are coronavirus, chiar dacă a fost testată pozitiv

Emily Burghelea, anunțată de Ministerul Sănătății că nu are coronavirus, chiar dacă a fost testată pozitiv

08 dec. 2020, 15:53,
BZI.ro, în National

Emily Burghelea a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, însă la scurt timp a primit un mesaj de la Ministerul Sănătății care a dat-o peste cap. Fosta asistentă TV a contractat virusul după ce a intrat în contact cu o perdoană infectată. Emily are simptome ușoare însă a decis să se izolezea la domiciliu, alături de iubitul său, Andrei, respectând toate regulile de protecție sanitară.

De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu. Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a mărturisit Emily Burghelea.

Totuși, în urmă cu câteva ore, fosta asistentă TV a primit un mesaj de la Ministerul Sănătății în care se precizează că testul făcut de ea este negativ. Indignată, Emily Burghelea a început să-și pună întrebări.

Alo, Ministerul Sănătății? Poți să te hotorăști, te rog? Am făcut un singur test care a ieșit pozitiv. Tu îmi spui că am, apoi că nu am? Ce-i cu tine?”, a scris Emily Burghelea în dreptul analizelor care arată că testul este pozitiv. Vedeta a decis să stea în continuare izolată la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *