Prima pagină » Cancan » Emily Burghelea a ajuns seara trecută la urgențe. Ce se întâmplă cu fiica ei în aceste momente

Emily Burghelea a ajuns seara trecută la urgențe. Ce se întâmplă cu fiica ei în aceste momente

04 feb. 2022, 13:17,
BZI.ro, în Cancan

Emily Burghelea a ajuns seara trecută la urgențe după ce fiica ei nu s-a simțit bine. Amedea a avut nevoie de tratament specializat deoarece nu mai putea să respire și să mănânce. Micuța a făcut febră, iar vedeta s-a speriat extrem de tare.

Emily Burghelea a ajuns seara trecută la urgențe cu fiica ei

Fosta asistentă de la Acces Direct a postat pe contul personal de Instagram o imagine din spital. Fanii acesteia au început să se îngrijoreze imediat când au văzut această situație. Fiind întrebată de mai multe persoane cum se simte, blondina a spus că va reveni cu informații.

După un timp, vedeta le-a spus că a ajuns la spital deoarece micuța Amedea nu se simțea bine și că starea de rău se agrava de la oră la oră. Potrivit celor spuse de Emily, fetița a fost diagnosticată cu roșu în gât.

”Am mers la spital exact la timp! Am făcut cea mai bună alegere să merge la urgențe înainte că simptomele să se agraveze…A fost pentru prima dată când Amedea nu a putut să respire din cauza nasului înfundat care nu s-a desfundat nici cu batista bebelușului, nici cu spray nazal. Mi-a fost frică toată noaptea că o să se sufoce, am păzit-o că pe butelie”, a spus Emily Burghelea, pe InstaStory.

Cele două nu au fost nevoite să se interneze, însă micuța Amedea a primit un tratament pe care va fi nevoită să îl urmeze. Cel mai probabil fiica vedetei s-a îmbolnăvit în weekendul petrecut alături de părinți în mini vacanța de la Sinaia.

Emily Burghelea a suferit de depresie postnatală

Frumoasa blondină a vorbit pe larg despre aceste probleme în cadrul unui interviu oferit recent. Emily Burghelea a dorit să transmită un mesaj pentru toate mămicile care se confruntă cu episoade de depresie postnatală sau chiar cu depresia în sine.

„Chiar dacă am avut un episod mai dificil zilele trecute, m-am regrupat rapid. Amedea are nevoie de mine energică, sănătoasă și puternică! Starea mamei este extrem de importantă pentru copil, de aceea mamele care se confruntă cu episoade de depresie postnatală sau chiar cu depresia postnatală în sine, trebuie ajutate RAPID de cei din jur, dacă nu se pot ajuta singure!”, spune Emily.

Vedeta a descris cu lux de amănunte experiența prin care a trecut.

„Oh, și cel mai important… trebuie înțelese! Eu am avut un singur astfel de episod acut… și vreau să vă spun că a fost groaznic.

Eram cu capul într-un nor negru și nu puteam să văd nimic în jur! Absolut nimic! Nicio bucurie, nicio speranță, nicio rezolvare.

În astfel de stări, aproape că nu mai ești tu… Și de cele mai multe ori, aceste stări sunt hormonale, nu au legătură cu ce gândim sau simțim noi, femeile care doar ce am născut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *