Prima pagină » Cultural » Emilian Nechifor s-a despărțit de iubita lui. Ce spune artistul despre fosta parteneră de viață

Emilian Nechifor s-a despărțit de iubita lui. Ce spune artistul despre fosta parteneră de viață

11 apr. 2023, 09:51,
în Cultural

Emilian Nechifor s-a despărțit de iubita lui. Cântărețul a pus punct relației de iubire de doi ani și a decis să păstreze discreția. Emilian nu a dorit să dezvăluie care au fost motivele ce au dus la destrămarea cuplului. Acesta nu își dorește în viitorul apropiat să aibă o altă relație pentru că vrea să înțeleagă ce a greșit în povestea de dragoste cu iubita sa. Iată ce spune artistul despre fosta parteneră de viață.

Emilian Nechifor s-a despărțit de iubita lui

Celebrul artist Emilian Nechifor a anunțat recent că s-a despărțit de iubita sa cu care a format un cuplu mai bine de 2 ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste însă au decis să pună punct relației. Faimosul cântăreț nu a dorit să dezvăluie motivul despărțirii, dar a recunoscut că este foarte afectat.

,,Da, sunt singur, ce să spun mai mult de atât, asta este. Oamenii vin în viața ta, pleacă din viața ta, important este să rămâi cu ceva, cu învățături, cu lucruri bune și amintiri frumoase. Nu mai vreau să mai caut acum pe cineva. Dacă este să fie, bine, dacă nu este să fie, să nu fie. Am făcut de multe ori greșeala asta, să încerc să îmi umplu golul singurătății cu cineva în loc să trăiesc bine cu mine. Cumva, la asta lucrez acum.”, a precizat acesta.

Emilian se dedică în prezent carierei și nu dorește prea curând să aibă o relație. Și colegul său de breaslă, Randi, este singur, dar se bucură din plin de rolul de burlac. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Andrei Bănuță. Acesta a trecut pritnr-o adevărată dramă și și-a pierdut mama la o vârstă fragedă.

Ce spune cântărețul despre suferințele din dragoste

Emilian Nechifor s-a despărțit recent de iubita sa și preferă să fie cât mai discret când vine vorba de femeia alături de care a format un cuplu mai bine de doi ani. Vestea i-a surprins pe fanii artistului, care este vizibil afectat și abătut. Cântărețul a dezvăluit că separarea de iubită este o nouă lecție de viață de care are parte și speră că pe viitor va avea mai mult noroc în dragoste.

„Nu vreau să dau foarte multe detalii din casă, acestea sunt niște lucruri intime și nu cred că privește pe nimeni motivul despărțirii. În mare parte, cred că lucrurile se întâmplă când este să se întâmple. În momentul în care se întâmplă, indiferent de rezultat, că alegi să continui o relație, să te desparți de omul respectiv sau să începi o relație, înseamnă că asta trebuie să se întâmple în viața ta pentru a învăța niște chestii.

Când te desparți, înveți din lucrurile pe care le-ai făcut greșit, așa cum mi se întâmplă mie acum și cum probabil i se întâmplă oricărui om care iese dintr-o relație pentru că fiecare parte are de învățat. Cred că fiecare lucru care se întâmplă în viața asta are un scop definitiv, dat de undeva de Sus.”, a declarat artistul.

Emilian Nechifor s-a despărțit de iubita sa după doi ani de relație. Vestea i-a surprins pe fani, însă cântărețul nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *