Prima pagină » Cancan » Emilia Popescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce sacrificii a făcut îndrăgita actriță pentru a avea o carieră de succes

Emilia Popescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce sacrificii a făcut îndrăgita actriță pentru a avea o carieră de succes

22 apr. 2022, 12:48,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Emilia Popescu, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Vedeta are o carieră impresionantă pe plan artistic, aceasta cucerind publicul de la primele apariții pe scenă. Mereu discretă când vine vorba de viața privată, puțini sunt cei care știu cum este Emilia Popescu dincolo de lumina reflectoarelor. Iată ce sacrificii a făcut îndrăgita actriță pentru a avea o carieră de succes.

Emilia Popescu se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Celebra actriță Emilia Popescu se bucură de succes în carieră, iar pe plan profesional se declară o femeie împlinită. Vedeta se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv, cucerind publicul cu energia sa debordantă. La vârsta de 56 de ani, Emilia Popescu se bucură din plin de viață și de aprecierea tuturor.

Puțini sunt cei care știu că frumoasa artistă a trecut prin momente extrem de grele pe plan personal, dar de fiecare dată a încercat să își păstreze optimismul. Mai mult, aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și a vorbit destul de rar despre suferințele din viața privată.

Dincolo de celebritate, Emilia Popescu se bucură din plin de rolul de mamă și se mândrește cu fiica ei superbă, Maria. Actrița are doar cuvinte de laudă când vine vorba de aceasta.

,,Mi-a dat Dumnezeu un copil tare bun! Cu un instinct bun. Cu o dragoste nemărginită și cu tot timpul alocat ei, zic eu că am reușit să cresc un adult responsabil, sensibil, cu o inimă bună și cu empatie față de oameni. E mândria mea. Nici acum nu m-am obișnuit cu ideea că ea, această superbă domnișoară, este a mea.”, a mărturisit actrița.

Între cele două există o relație puternică, în pofida faptului că au trecut prin momente grele împreună, mai ales după ce actrița a divorțat de tatăl fiicei ei, Ionuț Ștefănescu.

După despărțirea de partenerul ei de viață, Emilia Popescu a crescut-o singură pe fiica ei, însă păstrează legătura cu fostul soț și are în prezent o relație bună cu acesta.

Emilia Popescu se bucură în prezent de celebritate și de succes în carieră. O altă vedetă care este extrem de apreciată și are biografia unei femei de succes este Cristina Bâtlan. Jurata de la ,,Imperiul Leilor” are o poveste de viață impresionantă, demonstrând tuturor că este puternică și încrezătoare, în pofida momentelor grele din plan personal. De provocări în viața privată a avut parte și celebra actriță Oana Sârbu, care a declanșat controverse cu aparițiile nud pe vremea când era tânără.

Ce spune artista despre marile provocări din carieră

Îndrăgita actriță Emilia Popescu și-a deschis sufletul și a vorbit recent despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge o mare artistă. Vedeta a mărturisit că drumul până la celebritate a fost plin de provocări, compromisuri și sacrificii, dar se consideră norocoasă că a moștenit talentul din familie.

Mama Emiliei Popescu a fost balerină, iar tatăl a fost actor la operetă. Pasiunea pentru lumea artei a venit din familie, însă presiunea pe care a simțit-o mereu a determinat-o să muncească și mai mult.

„E foarte greu și doar ți se pare că ești pe cont propriu. Dar numele e nume și întotdeauna va conta numele. Tu trebuie să dovedești prin muncă și prin talent că meriți numele, că nu-l faci de râs.”, a precizat vedeta.

Mai mult, Emilia Popescu a dezvăluit și motivul pentru care nu a devenit balerină precum mama ei, cu toate că și-a dorit foarte mult.

„Ea nu m-a lăsat. Îmi plăcea foarte mult, aveam poante de balerină acasă și mergeam tot timpul. Mi-a zis că nici nu se pune problema, că dacă îți place prea mult și vrei să te faci balerină, e o meserie de miner, nu merită, se termină repede. Dar am făcut pian obligatoriu, toată familia. Și bine am făcut. Mi-a zis: «Dacă știi două limbi străine și muzică…» Are dreptate, sunt cea mai recunoscătoare pentru faptul că m-a dat la muzică. Am crescut în Ateneu, l-am văzut pe Celibidache la repetiție. După copilul meu, e cea mai mare avere muzica.”, a declarat de curând artista.

La vârsta de 56 de ani, Emilia Popescu are o carieră artistică impresionantă și se bucură de aprecierea publicului autohton. Actrița se declară o femeie împlinită și în viața privată, fiind mândră de fiica ei superbă, care îi moștenește talentul.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *