Prima pagină » Cancan » Emilia Mușala este însărcinată! De ce a fost dată în judecată artista?

Emilia Mușala este însărcinată! De ce a fost dată în judecată artista?

01 aug. 2022, 15:45,
în Cancan

Emilia Mușala a devenit celebră după pe plan național după ce a participat la emisiunea „Vocea României”. Aceasta a fost într-o relație cu Silviu Andrei, însă au decis să meargă pe drumuri separate. La momentul actual, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un spaniol. Cântăreața este însărcinată și așteaptă să nască luna viitoare.

În urmă cu câteva luni a fost dată în judecată de către un client din cauza unei neînțelegeri. Datorită faptului că cererea era nefondată, a fost respinsă. În Instanță a fost și Adriana Bahmuțeanu ce a cerut ordin de restricție împotriva iubitului său.

Emilia Mușala va naște în luna august o fetiță

Emilia Mușala este solistă într-o trupă de cover-uri. Aceasta a deveni celebră în România după ce a participat la emisiunea „Vocea României”. Vedeta este mai cunoscută internațional, având colaborări cu artiști precum Nicole Scherzinger, Robbie Williams și Leona Lewis. Emilia a avut o relație cu Silviu Andrei. Cu toate că internauții credeau că se vor căsători, se pare că au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta declara la acea vreme că își doreau lucruri diferite, iar bărbatul nu voia o familie.

Ulterior, artista a început o relație cu o spaniol, iar la scurt timp a fost cerută și în căsătorie. Aceasta a povestit că l-a cunoscut când a fost să-și viziteze familia în Spania. De curând, Emilia a dezvăluit că este însărcinată și va naște cât mai curând. A dorit să țină totul secret deoarece nu a dorit să își panicheze colaboratorii. 

„Nu am ținut ascunsă sarcina. Toți cunoscuții mei au știut, dar s-au anulat evenimentele din ultimii doi ani și toate s-au strâns așa într-un timp scurt, iar eu n-am vrut să panichez pe nimeni pentru că majoritatea ar fi putut să creadă că nu mai cânt, că s-ar putea să am probleme, că mă mișc mai greu și nu mi s-a părut corect față de clienții și colaboratorii mei”, a precizat Emilia Mușala.

Mai mult de atât, se pare că nu a avut probleme în sarcină. Emilia a mărturisit că în continuare a avut multă energie și a avut voie să facă absolut orice, mai puțin grădinărit. Aceasta a mai precizat că stilul său de viață nu s-a schimbat absolut deloc. Pe de altă parte,  Gina Pistol nu avut probleme mari în sarcină. Blondina a reușit să treacă cu greu peste ele. 

De ce a fost dată în judecată artista?

În urmă cu câteva luni, vedeta a fost chemată în instanță. Artista a fost dată în judecată de către un client din cauza unei neînțelegeri. Aceasta a fost chemată să cânte la un eveniment alături de formația sa, însă s-a amânat fără ca ea sa știe. Totuși, Emilia primise deja un avans din partea bărbatului, iar ulterior i-a cerut înapoi. 

„Toată problema a pornit de la faptul că dânsul s-a răzgândit, domnul nu a mai ținut evenimentul. (…) Eu pe 25 mai am luat legătura cu dânsul și l-am întrebat cum facem cu evenimentul, ce se întâmplă ca să știu cum mă organizez cu echipa și mi-a spus că este plecat și nu poate vorbi și că mă sună vineri. Nu am putut să mai dau de dânsul, i-am întrebat și pe cei de la locație dacă se mai ține evenimentul, au spus că nu știu nimic. Am primit un mesaj pe 15 septembrie că evenimentul nu se mai ține, dar evenimentul trebuia să se țină pe 15 iunie și că își vrea avansul înapoi, la care eu i-am explicat că voi vorbi cu echipa mea și va fi totul în regulă.”, a precizat artista într-un interviu. 

În cele din urmă, Emila Mușala a vorbit cu avocații săi și i-au spus că cererea clientului a fost respinsă pentru că era un motiv neîntemeiat. Totuși, cântăreața a făcut recurs și și-a dat clientul în judecată pentru defăimare. Aceasta a fost deranjată de faptul că a fost dată în judecată pe nedrept și nu dorește ca viitorii săi colaboratori să creadă că este neserioasă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *