Prima pagină » Cancan ultimă oră » Emilia Ghinescu, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artista

Emilia Ghinescu, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artista

10 sept. 2024, 23:42,
în Cancan ultimă oră

Emilia Ghinescu și-a îngrijorat fanii după ce a făcut publică o fotografie în care a dezvăluit că a ajuns pe patul de spital. Pare că artista a avut nevoie de perfuzii pentru a se simți mai bine. Ce i s-a întâmplat și de ce a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cu puțin timp în urmă, Emilia Ghinescu a făcut publică, pe rețelele de socializare, o imagine în care apare cu perfuzia la mână. Fanii artistei se întreabă ce anume s-a întâmplat și de ce aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns pe patul de spital.

Emilia Ghinescu a ajuns pe perfuzii, pe patul de spital

Emilia Ghinescu a reușit să își îngrijoreze fanii după ce a făcut publică o fotografie în care a dezvăluit că a ajuns pe patul de spital. Cel mai probabil, pentru a se simți mai bine, și pentru a se pune pe picioare, artista a avut nevoie de perfuzii.
Până la acest moment, interpreta de folclor nu a dezvăluit ce i s-a întâmplat.

Emilia Ghinescu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite și ascultate artiste de muzică populară. Se bucură de mare succes pe plan profesional, dar iată că acest lucru vine la pachet și cu beneficii, dar și cu lucruri mai puțin plăcute. După un weekend plin și obositor, cel mai probabil, artista a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cum reușește Emilia Ghinescu să se mențină într-o formă de invidiat

În ultima perioadă, Emilia Ghinescu a fost apreciată pentru felul în care arată și pentru cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Cu ceva vreme în urmă, artista a dezvăluit că, pe lângă sport, timp de o lună, a avut mese fixe, cu gustări și de multe ori se întâmpla ca mesele principale să fie înlocuite cu batoanele proteice.

„Eu mă simt cel mai bine la 48 de kilograme, dar nu stau tot timpul așa. Dimineața, de exemplu, am 48 de kilograme, 48,3-48,5. Acum fac foarte mult sport și cred cu tărie că este cea mai importantă chestie pe care o poate face orice om care vrea să se întrețină: Să facă foarte mult sport!”, declara Emilia Ghinescu cu ceva vreme în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *