Prima pagină » Cancan ultimă oră » Emilia Ghinescu, mesaj tranșant pentru bărbații tineri care încearcă să o cucerească: „Băiatul meu are 26 de ani…” Ce spune artista despre fotografiile pe care le publică”

Emilia Ghinescu, mesaj tranșant pentru bărbații tineri care încearcă să o cucerească: „Băiatul meu are 26 de ani…” Ce spune artista despre fotografiile pe care le publică”

04 aug. 2024, 18:20,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Emilia Ghinescu a avut un mesaj tranșant pentru bărbații tineri care încearcă să o cucerească. Artista a vorbit și despre fotografiile pe care le publică pe paginile personale de socializare, fotografii considerate de unii ca fiind provocatoare.

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite și ascultate interprete de muzică populară. Se bucură de mare succes pe plan profesional, dar iată că acest lucru vine la pachet și cu beneficii, dar și cu lucruri mai puțin plăcute.

Ce le-a transmis Emilia Ghinescu bărbaților tineri care încearcă să o cucerească

Emilia Ghinescu a avut întotdeauna grijă de felul în care arată. Deși are multe proiecte și evenimente de onorat, interpreta de muzică populară își face timp și pentru ea și de o bună perioadă de timp merge constant la sală pentru a se menține într-o formă de invidiat.

Recent, artista a transmis un mesaj tranșant pentru domni. Emilia Ghinescu a ținut să puncteze că filmulețele și fotografiile pe care le face publice nu sunt postate pentru că ar vrea să se mărite sau caută pe cineva.

„Filmulețele puse de mine pe Instastory nu sunt pentru că vreau să mă mărit sau caut pe cineva. Nu caut nimic și pe nimeni. De ce?

1. Bărbatul îl aleg eu… nu el pe mine!
2. Nu intenționez să mă mărit!
3. Sunt singură de un an și mi-e foarte bine așa.
Concluzia: nu mai trimiteți mesaje pentru că nu vor răspunde niciodată la ele (vă pierdeți timpul degeaba) „, a spus Emilia Ghinescu.

Ulterior, aceasta a avut un mesaj clar și pentru tinerii care încearcă să o curteze.

„Într-o zi s-ar putea ca o ideea care se plictisește singură în capul meu să vrea să fie pusă în practică. Gen… să postez mesajele voastre pe Insta, poate văd și doamnele de acasă cu ce se ocupă bărbații lor. Sunt tineri de 20 și un pic de ani care-mi dau mesaje.. pe bune?! Băiatul meu are 26. Știu… sunt rea… și fițoasă. Filmulețele, postările mele sunt motivaționale și informative. Vreau ca doamnele să înțeleagă că pot avea grijă de ele, își pot face timp dacă vor. Nu există femeie urâtă! Toate sunteți frumoase! Trebuie doar să găsiți omul care vede acea frumusețe. Vă îmbrățișez.”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Cum se menține în formă Emilia Ghinescu

Acum ceva vreme, Emilia Ghinescu a povestit că, pe lângă sport, timp de o lună, a avut mese fixe, cu gustări și de multe ori se întâmpla ca mesele principale să fie înlocuite cu batoanele proteice.

„Eu mă simt cel mai bine la 48 de kilograme, dar nu stau tot timpul așa. Dimineața, de exemplu, am 48 de kilograme, 48,3-48,5. Acum fac foarte mult sport și cred cu tărie că este cea mai importantă chestie pe care o poate face orice om care vrea să se întrețină: Să facă foarte mult sport!”, declara Emilia Ghinescu cu ceva vreme în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *