Prima pagină » Cancan ultimă oră » Emilia Ghinescu, hărțuită! Vedeta e decisă să depună plângere la poliție: „Nu înțeleg de ce …” – FOTO

Emilia Ghinescu, hărțuită! Vedeta e decisă să depună plângere la poliție: „Nu înțeleg de ce …” – FOTO

11 mai 2024, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Emilia Ghinescu e terorizată! Artista primește zeci de apeluri în miez de noapte și e decisă să nu lase lucrurile așa. Interpreta de muzică folclorică va merge la poliție să depună plângere penală.

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite și ascultate interprete de muzică populară. Se bucură de mare succes pe plan profesional, dar iată că acest lucru vine la pachet și cu beneficii, dar și cu lucruri mai puțin plăcute. Se bucură de mare succes pe plan profesional, dar iată că acest lucru vine la pachet și cu beneficii, dar și cu lucruri mai puțin plăcute.

Emilia Ghinescu, hărțuită! Vedeta e decisă să depună plângere la poliție

Emilia Ghinescu este hărțuită zilnic, și chiar și în toiul nopții! Artista de muzică populară trăiește coșmarul vieții ei de câteva zile și e dispusă acum să ceară ajutorul Poliției. Interpreta de folclor a publicat lista zecile de apeluri necunoscute primite la ore târzii în noapte.

„Și asta-i doar o parte dintre ele. Nu înțeleg de ce trebuie să suport eu un om care are reale probleme. Luni merg la poliție să depun plângere.”, a fost mesajul scris de artisă în descrierea imaginilor.

Așadar, artista e hotărâtă să ceară ajutorul autorităților pentru a scăpa de cel sau cea care nu îi dă pace.

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota, hărțuite și ele de un fan

Cu ceva vreme în urmă, alte două artiste de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota, au fost și ele hărțuite de un fan. Bărbatul le suna de sute de ori pe zi, iar artistele ajunseseră în punctul în care nu își mai puteau folosi telefoanele pentru a vorbi cu familia sau cu cei care le contactează pentru evenimente, din cauza lui.

„Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol.”, mărturisea, în urmă cu ceva vreme, Mariana Ionescu Căpitănescu, într-o emisiune TV.

Ulterior, cel care le hărțuia pe cele două, a fost reținut.

”Mă simt mult mai liniștită pentru că am fost atât de mult deranjată de apelurile telefonice și de mesaje de la acest personaj, pentru că încă nu îi știu numele, și mă simt mai liniștită. Mă simt cumva eliberată, pentru că simțeam că sunt în pericol și-mi era teamă pe la evenimente, să nu se întâmple ceva, să fiu urmărită de acest individ și acum mă simt cumva mai liniștită și nu mai primesc nici apeluri necunoscute, nici mesaje pe whatsapp, mă simt eliberată.”, declara, cu ceva vreme în urmă Mariana Ionescu Căpitănescu la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *