Prima pagină » Cultural » Emilia Ghinescu face furori pe Instagram. Cum arată celebra artistă după ce a slăbit spectaculos

Emilia Ghinescu face furori pe Instagram. Cum arată celebra artistă după ce a slăbit spectaculos

17 oct. 2022, 10:35,
în Cultural

Emilia Ghinescu face furori pe Instagram. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice uluitoare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta s-a apucat de sală și se află într-o formă fizică de invidiat. Cu toate acestea, Emilia Ghinescu a avut parte și de critici dure din partea internauților. Iată cum arată celebra artistă după ce a slăbit spectaculos.

Emilia Ghinescu face furori pe Instagram

La vârsta de 43 de ani, Emilia Ghinescu are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de actualul partener de viață. Artista este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

Recent, Emilia Ghinescu a postat câteva fotografii pe Intagram, lăsând la vedere corpul său sculptat de când face sală. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și a slăbit spectaculos. Deși a avut parte de multe aprecieri, nu au lipsit criticile și replicile dure din partea unora care au sancționat-o pe vedetă pentru modul în care arată acum.

,,Când văd anumite comentarii rămân uimită. Nu ai cum să îmi dai sfaturi cum să arăt la 45 de ani ai mei, de ce merg la sală de patru ori pe săptămână și de ce fac sport sau de ce am grijă de mine. (…) M-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț sau nu. Vă întrebați de ce? Sunt convinsă că vor exista din nou și din nou comentarii gen «Tu nu vezi că ai devenit bărbat?», «Ești urâtă!», «Ești plină de operații!». Ce să vedeți?! Ele nu mă afectează. Cei care fac sport știu ce vreau să spun. Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vor tot timpul să fie frumoase, pentru ele și nu pentru cineva anume! Vârsta este doar un număr!”, a precizat aceasta.

Emilia Ghinescu și-a schimbat complet stilul de viață pentru a ajunge la forma fizică mult dorită. Vedeta face mult sport, are o alimentație echilibrată și apelează la tratamente care o ajută să aibă un ten perfect. Frumoasa artistă a avut parte de multe provocări pe plan personal, trecând cu mulți ani în urmă printr-un divorț dureros. În prezent, artista și-a găsit fericirea alături de Sebastian Albăstroiu.

O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Alexandra Velniciuc. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum reușește să arate atât de bine celebra artistă

Emilia Ghinescu se mândrește cu o siluetă fără cusur la vârsta de 43 de ani. Cântăreața de muzică populară atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare, la tv, pe scenă sau la evenimentele mondene.

Vedeta merge frecvent la sală, are un regim alimentar echilibrat și nu se abate de la câteva reguli pentru a se menține în formă. Emilia Ghinescu a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Merg la sală în mod obișnuit. Merg de patru ori pe săptămână, cel puțin. Sunt un om care, în general, nu este interesat de ce spun oamenii. Nu mă interesează părerea nimănui, fac ceea ce cred eu că este bine. Mă simt foarte bine așa, la 48 de kg. Normal că se vede masa musculară când te entrenezi.”, a declarat interpreta de folclor.

Emilia Ghinescu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Cântăreața se bucură din plin de celebritate, iar în viața privată se declară o femeie  fericită și împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *