Prima pagină » Actualitate » Emilia Ghinescu este pregătită să iubească din nou! „Nu o să mă călugăresc la 45 de ani!”

Emilia Ghinescu este pregătită să iubească din nou! „Nu o să mă călugăresc la 45 de ani!”

14 feb. 2024, 08:51, 5 ,
în Actualitate

Emilia Ghinescu este pregătită să iubească din nou, după ce s-a despărțit, în vara anului trecut, de Sebastian, bărbatul cu care avusese o relație de 13 ani. Cei doi aveau planuri de nuntă, însă, cu puțin timp înainte de a face marele pas, cei doi au ajuns la concluzia că le-ar fi mai bine să o apuce pe drumuri diferite. La mai bine de jumătate de an de la despărțire, Emilia Ghinescu se simte pregătită să iubească din nou.

Emilia Ghinescu este pregătită să iubească din nou

Eșecul în dragoste nu a făcut-o pe cântăreața Emilia Ghinescu să renunțe la speranța că undeva, într-un colț de lume, se află și sufletul ei pereche. Aceasta s-a despărțit anul trecut de Sebastian, bărbatul cu care a fost într-o relație de 13 ani.

La mai bine de jumătate de an de la despărțire, Emilia Ghinescu se simte pregătită să iubească din nou.

„Am vrut să mă vindec și nu mi-am refăcut viața amoroasă. Vreau să-mi recapăt încrederea în mine și apoi să dau voie cuiva, dar mereu cu speranțe de viitor, eu sunt omul care se ridică de unde ar fi, întotdeauna văd partea pozitivă și învăț, căci dacă nu facem lucrul acesta, picăm în depresie. Iar eu nu sunt omul care să intre în depresie pentru că am făcut dezvoltare personală foarte mult. Sau, dacă văd că am o tendință, mă duc la un coleg de-al meu psiholog ca să-mi revin“, a spus Emilia Ghinescu.

Cântăreața a menționat că nu a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru a trece peste cest moment dificil din viața ei.

„Sunt un om rațional, cu picioarele pe pământ, care-și dă seama că lucrurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu. Nu am avut nevoie de ajutor specializat. Am realizat cum ne sunt așezate toate de către soartă și că nu trebuie să ne punem noi împotriva vântului, dar și că dacă iubești un om, atunci contează pentru tine fericirea omului pe care-l iubești. Eu mi-am înțeles lecția și merg mai departe, fără resentimente”, a menționat artista.

Emilia Ghinescu nu se gândește la nuntă

Cântăreața a menționat că nu se mai gândește la căsătorie și a devenit mai strictă în ceea ce privește următorul bărbat din viața ei. Emilia Ghinescu are niște condiții pe care cel care va dori o relație cu ea va trebui să le îndeplinească.

„Sunt încă tânără. Nu pot să spun că mă călugăresc la 45 de ani, dar nu vreau să mai aud de căsătorie. Susțin orice căsătorie care nu mă implică pe mine, mie îmi ajunge, chiar dacă o să apară bărbatul ideal. Mi-este greu să cred că o să apară la vârsta asta, dar și dacă apare, dacă este cel ideal, va trebui să accepte condițiile mele, adică nu mai am nevoie de căsătorie, cel mai bine este ca fiecare să stea acasă la el și să ne vedem așa, când se poate, să ieșim, să mergem în excursii, în concedii, la băi de nămol că suntem bătrâni, dar fără să ne căsătorim”, a mai zis Emilia Ghinescu, ce este pregătită să iubească din nou.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Hahaha , ”la 45 de ani sunt inca tinara ” , pai cam nu prea , esti fix la virsta la care ori platesti bine pe unul mai tinar sa vada lumea ce norocoasa esti ori te apleci mai tare si mai cu talent pe la vreun martalog terminat dar mai bogat dar cam fara succes ca si ala daca are bani vrea una pina in 30 de ani

  • Drum liber LA CURVIE FEMEIE !! Asta e sfatul tau de cantareata

    Bineinteles, fiecare la casa lui iesim ne PUIM, DESFRANAM CURVIM ca asa isi da sfatul o nustiu ce cantareata, marele greier cu chitara da sfaturi de viata.
    Ce exemplu sa traiesti 13 ani necununati, curvind la greu dai inainte, te mai astepti la casatorie ?

  • dupa 13 ani de trai cand a auzit ala de insuratoare s a dus urgent

  • Face si oral ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`