Prima pagină » Cultural » Emilia Ghinescu, criticată pentru o poză făcută la biserică. Ce au observat oamenii 

Emilia Ghinescu, criticată pentru o poză făcută la biserică. Ce au observat oamenii 

31 aug. 2023, 12:33,
BZI.ro, în Cultural

Emilia Ghinescu a fost criticată dur de internauți pentru o poză făcută la biserică. Cântăreața a făcut o vizită la mănăstirile din nordul Moldovei și a ajuns în satul Cărmâzani, aproape de Fălticeni, unde se află o mănăstire de maici.

Emilia Ghinescu, criticată pentru o poză făcută la biserică

Artista a intrat în sfântul lăcașului pentru a aprinde o lumânare și a fotografiat în timp ce stătea în genunchi și se ruga în fața unei icoane reprezentând Maica Domnului și pruncul Iisus. Ulterior, a postat fotografie pe contul său de Instagram.

„Am ajuns într-un loc binecuvântat de Dumnezeu, Mănăstirea Cămârzan. Nimic nu se face fără Dumnezeu! nimic nu există fără El! Doar în genunchi, în fața Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului” – sunt cuvintele Emiliei Ghinescu, scrise în dreptul pozei.

Unii dintre fanii artistei au apreciat postarea ei, dar au existat și persoane care au criticat-o, afirmând că nu ar fi trebuit să împărtășească în public un moment atât de personal și sacru.

“Ce frumos era dacă acel moment îl păstrai pentru sufletul tău, fără să faci poză într-un loc așa de sfânt!!!” – i-a transmis cineva Emiliei Ghinescu.

“Rugăciunea se face în tihnă, pentru sufletul tău. Dar mai nou, e o modă să te pozezi în biserică, așa dă bine!” – i-a scris un alt internaut.

Ce răspuns le-a dat artista

Emilia Ghinescu nu a rămas indiferentă la comentariile primite și le-a răspuns celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, mulțumindu-le pentru mesaje, chiar dacă unele au fost mai aspre.

“Vă mulțumesc pentru sfat și mesaj! Rugăciunea mea am păstrat-o pentru sufletul meu. Oamenii trebuie să cunoască aceste locuri, să nu se îndepărteze de Dumnezeu și să-L ajute în orice!” – a fost răspunsul Emiliei Ghinescu.

Ce spune Emilia Ghinescu despre operațiile estetice

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România. Artista are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o poveste de viață impresionantă, însă a încercat mereu să ascundă suferințele de ochii curioșilor.

La vârsta de 44 de ani, Emilia Ghinescu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori la evenimentele mondene, dar și pe rețelele de socializare. Cântăreața a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase și a slăbit foatre mult. Artista se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu se abate de la câteva reguli pentru a arăta atât de bine. Recent, Emilia Ghinescu a dezvăluit câte operații estetice are și cum reușește să se mențină în formă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
09 iulie 2024
09 iulie 2024