Prima pagină » Cancan » Emilia Ghinescu are trei copii superbi și o poveste de viață impresionantă. Ce suferințe ascunde celebra artistă

Emilia Ghinescu are trei copii superbi și o poveste de viață impresionantă. Ce suferințe ascunde celebra artistă

28 feb. 2022, 13:27,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita cântăreață Emilia Ghinescu are trei copii superbi și o poveste de viață impresionantă. Dincolo de cariera de succes pe scena muzicală românească, frumoasa interpretă a avut parte de momente extrem de grele în trecut. Aceasta a făcut sacrificii enorme pentru copii, dar în prezent are o familie minunată de care este tare mândră. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde celebra artistă.

Emilia Ghinescu se mândrește cu cei trei copii superbi

Emilia Ghinescu, celebra cântăreață de muzică de petrecere, are o poveste de viață impresionantă. Cu toate că frumoasa artistă afișează mereu un zâmbet larg și este plină de energie, aceasta a avut parte de multe suferințe în trecut.

Îndrăgita interpretă de folclor are doi copii din primul mariaj, pe Andrei și Erika, și o fetiță din actuala relație cu Sebi Albăstroiu, pe Anastasia. Puțini sunt cei care știu că Emilia Ghinescu a suferit enorm împreună cu cei doi copii după ce a divorțat de fostul soț.

,,În orice separare, copiii suferă cel mai mult. Erica era micuță, avea patru anișori, Andrei în jur de 12 ani. Pentru Erica nu a fost o problemă foarte mare pentru că ea era lipită de mine și singura persoană de care nu putea fi despărțită eram eu. Andrei are o relație destul de bună cu tatăl lui, el a fost cel care a suferit cel mai mult. O singură dată Andrei m-a rugat să ne împăcăm și să fim, din nou, o familie, de dragul lui.”, a mărturisit frumoasa interpretă.

În prezent, Emilia Ghinescu și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sebastian Albăstroiu. Cei doi au împreună o fetiță și sunt mai fericiți ca oricând. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și soție, și nu se mai gândește la suferințele din trecut.

O altă vedetă din România care a trecut prin momente extrem de grele este Andreea Raicu. Aceasta a avut mai multe relații de dragoste tumultuoase, iar despărțirile de foștii parteneri de viață au afectat-o enorm.

Printr-un divorț dureros a trecut și Raluca Diaconu, sora celebrei Theo Rose, dar și fosta prezentatoare de știri Anca Lungu. Aceasta și-a refăcut viața și se declară o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei celebru.

De probleme în căsnicie și momente tensionate în cuplu a avut parte și cântăreața de folclor Emilia Dorobanțu. Aceasta a reușit să depășească problemele din mariaj împreună cu soțul ei, iar în prezent se bucură de familia ei frumoasă.

Ce suferințe ascunde celebra interpretă de folclor

Puțini sunt cei care știu că frumoasa artistă Emilia Ghinescu a trecut prin suferințe copleșitoare pe plan personal. Cântăreața a recunoscut că a avut o relație tensionată cu tatăl ei violent, iar de multe ori a fost nevoită să fugă de acasă.

De suferințe a avut parte și în primul mariaj, iar divorțul a afectat-o enorm pe celebra interpretă. Cu toate acestea, Emilia Ghinescu s-a dedicat copiilor și vieții de familie, chiar dacă i-a fost foarte greu.

,,Mi-am dorit ca amândoi să rămână cu mine, şi nu pentru că aş fi avut o relaţie defectuoasă cu fostul soţ, ci pentru că noţiunea de frate în accepţiunea mea înseamnă ca ei să crească împreună, fără traumele despărţirii. Şi aşa ne-am înţeles încă de când am depus actele de divorţ, iar eu nu i-am îngrădit fostului meu soţ libertatea de a-şi vedea copiii.”, a precizat aceasta.

Emilia Ghinescu a mărturisit că a avut parte de încercări și obstacole și în actuala relație cu bărbatul care i-a cucerit inima, însă nu a ținut cont de criticile celor din jur și de zvonurile că povestea lor de dragostea nu va dura mult timp.

,,Noi n-am pus niciodată preț pe vorbele celor din jurul nostru. Probabil au spus lucrurile astea cunoscându-mă pe mine, că eu sunt o fire foarte vulcanică. Nu sunt genul acela de fată care să lase de la ea. (…) El m-a înțeles și am încercat să diminuăm acest aspect al meu și să mergem mai departe. Întotdeauna el lasă de la el.”, a recunoscut celebra interpretă de muzică de petrecere.

În prezent, Emilia Ghinescu se bucură din plin de viața de familie și de aprecierea publicului autohton. Un alt cuplu extrem de îndrăgit din showbiz-ul autohton este cel format din Paula Seling și Radu Bucura. Cei doi au o căsnicie frumoasă de mai mulți ani, spre încântarea și admirația tuturor. Și frumoasa prezentatoare Octavia Geamănu se mândrește cu familia ei superbă, iar de când este mămică aceasta radiază de fericire. Recent, vedeta și-a surprins fanii din mediul online cu câteva mesaje controversate pe Facebook.

Frumoasa artistă Emilia Ghinescu se mândrește cu cei trei copii și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Celebra cântăreață se declară o femeie împlinită, iar pe plan profesional se bucură de realizări deosebite și de aprecierea publicului.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *