Prima pagină » Cancan » Emilia Ghinescu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. „Băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta”

Emilia Ghinescu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. „Băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta”

14 dec. 2021, 12:13,
în Cancan

Emilia Ghinescu este una din cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere din România. Alături de Nicu Paleru aceasta a reușit să îi distreze pe fanii genului ani de-a rândul. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc povestea de viață a artistei.

Emilia s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu un bărbat mai mare cu 10 ani decât ea. Aceștia au stat împreună preț de șapte ani de zile și au doi copii: un băiat și o fată.

Emilia Ghinescu a trecut prin clipe extrem de grele

Artista de muzică populară a trecut prin momente extrem de dificile atunci când a ales să se despartă de soțul ei. Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, cântăreața a povestit prin ce a trecut pe atunci și ce i-a cerut în nenumărate rânduri fiul acesteia.

„Când m-am despărțit de tatăl lor, am discutat cu băiatul meu că între prieteni, i-am explicat situația, el a știut ce s-a întâmplat și ce va fi în viitor.

I-am explicat că o să fie liber să aleagă oricând unde va vrea să meargă. Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu”, a declarat Emilia Ghinescu, cu lacrimi în ochi.

Nici copilăria artistei nu a fost una tocmai liniștită. Cântăreața a avut parte de un tată violent și nu de puține ori a fost nevoită să fugă de acasă.

Ce relație există între actualul soț al artistei și copiii acesteia

După doar doi ani de la divorț, Emilia Ghinescu l-a întâlnit pe Sebastian Albăstoiu. Artista susține că bărbatul i-a acceptat pe cei doi copii ai ei și au o relație minunată. În plus cei doi au devenit și ei părinții unei fetițe pe nume Anastasia.

„Când l-am cunoscut pe Sebastian, nu l-am obligat pe fiul meu să vină la mine. L-am lăsat pe el să vină la noi, să se împrietenească cu Sebi, să nu vadă în el un dușman, să nu fie gelos. Copilul meu a venit atunci când a simțit el.

Nu orice femeie care a avut o căsnicie cu doi copii poate să mai întâlnească pe cineva care s-o iubească și să-mi iubească copiii așa cum a făcut Sebastian. Mi-a iubit copiii că și cum ar fi fost copiii lui. Fetița mea îi spune tata”, a mai declarat Emilia Ghinescu.

Cine este Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu s-a născut pe 20 noiembrie 1978, la Pitești. Aceasta a ajuns să fie una dintre interpretele de muzică populară, care a reuşit să se facă plăcută datorită firii sale deschise şi modeste, apreciată datorită vocii şi a pasiunii pe care o pune în cântec.

Artista a dat naștere la șapte albume cu orchestra, are nenumărate colaborări cu Nicu Paleru și se află în topul preferințelor românilor pentru evenimente.

Deși a trecut prin clipe grele, Emilia Ghinescu a reușit să obțină tot ce și-a dorit atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Cântăreața are o carieră de succes, o căsnicie minunată și trei copii extraordinari, Andrei Roberto, Erika Maria și Anastasia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *