Prima pagină » Cancan ultimă oră » Emilia Ghinescu a slăbit 10 kilograme în două luni fără dietă sau intervenții chirurgicale

Emilia Ghinescu a slăbit 10 kilograme în două luni fără dietă sau intervenții chirurgicale

18 iul. 2022, 19:31,
în Cancan ultimă oră

Emilia Ghinescu a reușit să câștige lupta cu kilogramele pe care le avea în plus. În vârstă de 43 de ani, îndrăgita interpretă știe mereu să îmbine eleganța cu bunul gust și uimește cu fiecare apariție. Totodată, Emilia Ghinescu are un corp bine lucrat în pofida faptului că este mama a trei copii.

Cântăreața a reușit să scape de mai bine de 10 kilograme în doă luni, iar acum reușește să se mențină la o greutate ideală. Artista a mărturisit că nu a apelat la medici pentru a slăbi.

Emilia Ghinescu: „Am slăbit 10 kilograme într-un timp destul de scurt”

Artista a mărturisit că a slăbit 10 kilograme într-un timp  retativ scurt. Emilia Ghinescu a spus că a reușit fără intervenția medicului să slăbească și că mereu a avut grijă de ea. Artista a cântărit cel mai multe 78 de kilograme, dar acum reușește să se mențină.

„Am slăbit 10 kilograme într-un timp destul de scurt, două luni și ceva. Vreau să precizez că nu am făcut nicio micșorare de stomac, eu am avut mereu grijă de mine. Cel mai mult am avut în viața mea 78 de kilograme, după ce l-am născut pe Andrei. Atunci am ținut regim și în jumătate de am ajuns la 48 de kilograme. Dar, în ultimii ani, deși nu am trecut de 59 de kilograme decât pe perioada sarcinii, aveam un prag pe care nu puteam să îl depășesc, între 54 și 56″, a dezvăluit artista, la Pro TV.

Artista a redus cantitatea de mâncare pe care o consumă

Interpreta dee muzică populară a spus că a încercat să țină tot felul de diete, însă nu reușea să rămână la o greutate constantă. Astfel, artista a spus că a început să reducă la jumătate cantitățile de mâncare. Emilia Ghinescu a spus că mănâncă legume la grătar și carne la grătar și nu consumă sarmale, tort sau dulciuri, deși este greu.

„Țineam tot felul de diete, dar degeaba, pentru că lăsam dieta și puneam la loc. Atunci am decis că trebuie să fac ceva. Practic, am început să reduc la jumătate cantitățile de mâncare. Nici la evenimente nu mai mănânc. Dacă plec de acasă iau mereu mâncarea mea, cea sănătoasă, adică legume la grătar, carne la grătar și altele. Dar nu mănânc sarmale, tort sau dulciuri, este destul de greu. Așa am reușit să ajung la 49.5 și sunt foarte fericită”, a adăugat Emilia Ghinescu. Artista face și mult sport și spune că nu are niciun complex legat de felul în care arată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *