Prima pagină » Cancan » Emilia Ghinescu a rămas marcată de divorț și de suferințele din primul mariaj. Ce spune îndrăgita artistă despre actualul partener de viață

Emilia Ghinescu a rămas marcată de divorț și de suferințele din primul mariaj. Ce spune îndrăgita artistă despre actualul partener de viață

23 mai 2022, 12:31,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Emilia Ghinescu, a rămas marcată de divorț și de suferințele din primul mariaj. Celebra artistă s-a confruntat cu momente extrem de grele în viața privată, după ce a aflat că fostul soț era infidel. După o căsnicie de mai mulți ani, vedeta a decis să divorțeze și să își crească singură copiii.

După această suferință, Emilia Ghinescu avea să îl întâlnească pe cel care i-a cucerit inima și alături de care formează în prezent o familie frumoasă. Iată ce spune îndrăgita artistă despre actualul partener de viață.

Emilia Ghinescu, marcată de divorț și de suferințele primului mariaj

Îndrăgita interpretă de folclor Emilia Ghinescu se bucură în prezent de aprecierea publicului, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață. Cântăreața radiază de fericire și se mândrește cu familia ei frumoasă. Cu toate acestea, artista s-a confruntat cu momente extrem de grele pe plan personal.

Emilia Ghinescu a trecut printr-un mariaj eșuat și a reușit cu greu să își revină după divorțul de fostul soț. După o căsnicie longevivă, artista s-a despărțit de partener după ce a aflat că acesta o înșela.

Recent, cântăreața a vorbit despre acel capitol greu din viața sa, dezvăluind cum a aflat că soțul ei era infidel.

„Am și aflat, am și simțit, bineînțeles! Sunt femeie deșteaptă. Am simțit prima dată și apoi am aflat. Să știi că o femeie nu intră niciodată în alertă, dacă nu simte. Nu am nicio problemă dacă nu mă faci să simt, nu sunt genul de om care să caut. (…) Era din ce în ce mai rece. (…)

Pot să trec peste, dacă iubesc cu adevărat și dacă sentimentele sunt curate, și dacă acea relație a fost doar una pasageră. O aventură, nu o relație. Și dacă omul respectiv merită, dacă nu merită, nu.”, a declarat interpreta de folclor.

Printre vedetele care au trecut printr-un divorț dureros se află și Raluca Diaconu. Sora celebrei Theo Rose a fost la un pas de depresie după ce s-a despărțit de fostul soț. Altfel stau lucrurile când vine vorba de fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Aceasta a divorțat de soțul ei celebru, dar are o relație bună cu fostul partener de viață de dragul fiului lor.

Ce spune artista despre bărbatul care i-a cucerit inima

Cu toate că a rămas marcată de suferințele din prima căsnicie, Emilia Ghinescu se mândrește în prezent cu familia ei frumoasă. Aceasta și-a găsit fericirea alături de Sebastian, actualul partener. Bărbatul i-a cucerit inima într-o perioadă grea pentru celebra artistă și a susținut-o necondiționat.

De când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire și se declară împliniți. Emilia Ghinescu a avut parte de critici dure din partea unora care nu au crezut în povestea de iubire alături de Sebastian. Cu toate acestea, cântăreața nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață alături de Sebastian Albăstroiu.

Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei și este o femeie împlinită la vârsta de 43 de ani.

,,Nu orice femeie care a avut o căsnicie cu doi copii poate să mai întâlnească pe cineva care s-o iubească și să-mi iubească copiii așa cum a făcut Sebastian. Mi-a iubit copiii că și cum ar fi fost copiii lui. Fetița mea îi spune tata. (…)

Noi n-am pus niciodată preț pe vorbele celor din jurul nostru. Probabil au spus lucrurile astea cunoscându-mă pe mine, că eu sunt o fire foarte vulcanică. Nu sunt genul acela de fată care să lase de la ea. (…) El m-a înțeles și am încercat să diminuăm acest aspect al meu și să mergem mai departe. Întotdeauna el lasă de la el.”, a mărturisit artista.

Cu toate că a suferit enorm după divorț și a rămas marcată de suferințele din prima căsnicie, Emilia Ghinescu are în prezent o familie frumoasă și se declară o femeie împlinită. Îndrăgita cântăreață are trei copii superbi și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *