Prima pagină » Cancan » Emilia Ghinescu a ajuns la vârsta la care va fi mireasă pentru a doua oară

Emilia Ghinescu a ajuns la vârsta la care va fi mireasă pentru a doua oară

03 mart. 2022, 12:24,
BZI.ro, în Cancan

Emilia Ghinescu în vârstă de 43 ani a declarat că în toamna anului acesta se va căsători pentru a doua oară cu Sebastian Albăstroiu. Vedeta a mai fost căsătorită anterior, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a avut parte de multe greutăți în viața ei, copilăria artistei fiind una nefericită.

Vedeta este născută pe data de 20 noiembrie 1978 și este una din cele mai căutate cântărețe de muzică populară. Emilia Ghinescu a cântat alături de Nicu Paleru, cei doi având multe colaborări. Pe lângă muzică, vedeta mai are o pasiune, psihologia. Cântăreața are studii în acest sens și dorește să devină psiholog. În timpul pandemiei, vedeta nu și-a văzut rostul, motiv pentru care dorește să aplice la stat pentru postul de psiholog.

Emilia Ghinescu în vârstă de 43 ani are o relație de 10 ani cu viitorul soț

Emilia Ghinescu în vârstă de 43 ani a declarat că va fi mireasă din nou anul acesta. Artista a spus că dorește o nuntă restrânsă, fără mulți invitați. Cântăreața de muzică populară a fost cerută în căsătorie de două ori de către Sebastian Albăstroiu. Cei doi au o relație de 10 ani, însă până în momentul de față, cuplul nu a făcut pasul cel mare. Vedeta a primit două inele de logodnă din partea iubitului său, însă aceștia nu au făcut nici măcar cununia civilă.

„În toamnă, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e.”, a declarat Emilia Ghinescu într-un interviu.

Cântăreața de muzică populară a mai fost căsătorită o dată. Emilia s-a căsătorit la vârsta de 18 ani, mariajul vedetei durând 7 ani. Interpreta are doi copii din prima căsătorie, un băiat și o fată. Aceasta a trecut prin clipe grele în timpul divorțului, băiatul acestuia cerându-i Emiliei să se întoarcă la fostul soț.

„Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu.”, a declarat interpreta de muzică populară.

Copilăria nefericită a Emiliei Ghinescu

Copilăria vedetei a fost una dificilă, aceasta având parte de un tată violent. Emilia Ghinescu a fost nevoită să fugă de mai multe ori de acasă pentru a scăpa de furia părintelui. Aceasta își găsea refugiul la bunicii săi. De la o vârstă fragedă, artista a fost nevoită să meargă 60 km până la Pitești pentru că nu se putea impune în fața tatălui.

„Am fugit de acasă de multe ori. Bunicii erau singura mea scăpare, pentru mine, acasă era Iadul, Raiul era la tara, la bunici. Nu am vrut sa fiu ca mama, sa suport bătăi si jigniri.”, a declarat Emilia Ghinescu.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Emilia Ghinescu în vârstă de 43 ani este una din cele mai apreciate interprete de muzică populară, aflându-se în topul celor mai căutați interpreți români de muzică populară la evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 iulie 2024
15 iulie 2024