Prima pagină » Cancan » Emili Burghelea, diagnostic crunt de la medici. „Mi s-au mișcat oasele feței” 

Emili Burghelea, diagnostic crunt de la medici. „Mi s-au mișcat oasele feței” 

11 iul. 2024, 12:33,
în Cancan

Emili Burghelea a primit un diagnostic crunt de la medici, după accidentul în care a fost implicată. După o intervenție chirurgicală la sfârșitul săptămânii trecute, fosta asistentă de televiziune se prezintă zilnic la controale medicale pentru a monitoriza progresul recuperării.

Accidentul care aproape că i-a luat viața a lăsat cicatrici profunde, iar din cauza rănilor suferite, Emily Burghelea a trebuit să se opereze pentru a i se monta o tijă în zona capului.

Emili Burghelea, diagnostic crunt de la medici

După ce s-a întors de la medic, Emily Burghelea a discutat despre progresul intervenției chirurgicale pe care a suferit-o recent. Din păcate, medicii au informat-o că va avea nevoie de șase luni pentru a se recupera, nu doar o lună cum fusese inițial indicat.

Asta se întâmplă pentru că oasele feței s-au deplasat în urma operației, ceea ce va face procesul de recuperare mai îndelungat și mai dificil. În plus, Emily nu poate fi încă liniștită, deoarece nu știe încă dacă va trebui să mai fie supusă altor intervenții chirurgicale.

Perioada de recuperare va fi mult mai lungă

Deși rezultatul operației a părut promițător, o serie de complicații au survenit ulterior, aruncând o umbră de nefericire peste această experiență. Fosta asistentă de televiziune are acum nevoie de o perioadă semnificativă de odihnă și recuperare, iar soțul ei, Andrei, îi oferă un sprijin necondiționat, fiind stâlpul ei de forță în aceste momente dificile.

„De când mi-a spus doctorul că mi s-au mișcat oasele feței și nu mai sunt ca după operație sunt în șoc. Dorm de aproape 24 h. Doctorul m-a palpat și mi-a zis că s-au mișcat oasele și că nu mai sunt la fel ca după operație, că, de la o lună, o să dureze vreo șase luni recuperare.

​Abia după ce o să dea jos tija, o să vedem dacă mai necesită alte operații sau nu. Să vedem!”, a povestit Emily Burghelea, în mediul online.

„Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu”, a mai povestit Emily, conform Click.

Reamintim faptul că Emily Burghelea a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Influencerița a făcut o postare pe pagina sa de instagram care a băgat spaima în toți urmăritorii. Emily a apărut cu fața tumefiată și a povestit coșmarul prin care a trecut.

Diagnosticul primit de Emily Burghelea a fost mai dur decât s-ar fi așteptat, cu toate acestea vedeta se bucura de sprijinul soțului ei care îi este mereu alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *